I jak? Ma PiS większość konstytucyjną do kompletu z juz urzedujacym prezydentem? :)
jak to możliwe, że PIS wygrał....i znowu Kaczyński przy władzy
Widzę, że od paru miesięcy ktoś sondaży w ogóle nie widział...
gratuluję, ale ja do tego ręki nie przyłożyłam
Nie martwcie się - Prezes Kaczyński powiedział
"Żadnego kopania upadłych, nawet jeśli upadli z własnej winy i słusznie"
Boję się obudzić jutro w takiej Polsce, pierwsza wypowiedz Kaczyńskiego i już Smoleńsk....litości
W końcu PO przejdzie do historii
Czekamy na wypowiedzi dyżurnych bajkopisarzy popierających PO :) Ps. głosowałem na Ciastkowych
Ja tez.:) Od dzis zmiana zaborcy, z Niemiec na Watykan.
http://www.echodnia.eu/swietokrzyskie/wiadomosci/ostrowiec-swietokrzyski/art/9027959,wybory-parlamentarne-2015-w-powiecie-ostrowieckim-wyniki-sondazu-echa-dnia,id,t.html
Kukiz15 raczej wejdzie, może jeszcze Korwin. Petru jako liberal się oglasza - też wejdzie. Zjednoczona Lewica już nie.
To ma być zły klimat dla Polski? Opodatkowanie marketów i banków tak samo jak naszych rodzimych przedsiebiorcow jest zle?
Skoro ateista to aż dziw bierze, że na zl albo razem nie głosowałeś/aś... Ale chwała Ci za to. To pokazuje, że masz poglądy i nie łykasz medialnej papki... :)
na ciasteczkowego potwora?
Kaczyński, Macierewicz i spółka i o zgrozo znowu Smoleńsk... Mam nadzieje, że jeszcze wyniki się zmienią i nie będą rządzić samodzielnie.
granica błędu exit poll to ~2%, PiS będzie rządził samodzielnie, szkoda, że nowoczesna weszła. Wychodzi na to, że platforma ma ciągle ponad 30% poparcie. Super, że nie ma lewicy, bardzo się cieszę, no i mam nadzieję, że Korwin jeszcze da radę.