Ukończyłem Broniewskiego 3 lata temu. Jestem studentem informatyki na politechnice warszawskiej. Zdałem matematykę rozszerzoną na 97 procent, a fizykę na 79 procent. Nie chodziłem na korepetycje, bo mojej mamy nie było na to stać. Uczący panowie profesorowie( matematyk i fizyk) potrafili rozwiązać każde zadanie i pomagali, jeśli ktoś chciał. Pozdrawiam
Człowieku podpisz się jak takie kalumnie rzucasz. Jak się pani nazywa.
Ten komentarz jest byłej absolwentki z wczoraj z 22.37. Zło szybko wraca do tego, kto je produkuje. Nie boi się pani?
http://www.echodnia.eu/swietokrzyskie/wiadomosci/ostrowiec-swietokrzyski/a/matura-2016-w-powiecie-ostrowieckim-wyniki-wszystkich-szkol-z-przedmiotow-chreptowicz-najlepszy,10385102/
ok wyniki każdy widzi, chodzi o post z wczoraj, jeszcze raz piszę, byłej bardzo dawnej absolwentki, który obraża grono nauczycielskie pracujące w tej placówce. Tacy forumowicze powinni być pociągani do odpowiedzialności, za to, co wypisują, bo dziś dane można łatwo zidentyfikować
Absolwentko, wstydź się. Też jestem absolwentką Bronka, sprzed 30 lat, i nie chciałabym, żeby tak ktoś mówił o mojej dawnej szkole.
Popieram, dane tej pseudo absolwentki należałoby zidentyfikować i to szybciutko aby już takich bzdur nie wypisywała!
Też skończyłam Broniewskiego, a w zeszłym roku medycynę w Warszawie. Bardzo milo wspominam moją klasę, wielu kolegów dostało się na studia medyczne i też skończyło w zeszłym roku. Czas spędzony w szkole i pomocnych, kompetentnych nauczycieli będę zawsze bardzo miło wspominać.
Absolwentka faktycznie obraża grono uczące obecnie. Natomiast ma rację co do osób zarządzających. To już nie dawni dyrektorzy z klasą, kulturą i na poziomie. Od kilkunastu lat to nadęci karierowicze, którzy widzą tylko koniec własnego nosa. Szkoda, bo to kiedyś była dobra szkoła.
Może mi ktoś powie jaką to karierę można zrobić na szkole? Dobre,uśmiałam się do łez.
Już samo bycie dyrektorem jest dla niektórych taką karierą i awansem, że noszą głowy bardzo wysoko. Szkoda tylko, że w tych głowach trochę pustawo.
Myślę, ze prowadzić szkołę nie jest łatwo, a i odpowiedzialność bardzo duża. Pozdrawiam wszystkich dyrektorów szkół, bo moim skromnym zdaniem trzeba mieć ten olej w głowach aby podjąć się tego zadania!
ma prawo pisać to co myśli a nie ubliżyła nikomu,szybciutko zidentyfikujemy twoje dane-00:03
ale co wy piszecie,Dybicz psychopata z tamtych czasów,teraz by żadnego zadania nie rozwiązał nie ten poziom.on uczył w stanie wojennym,dobry był z fizyki ale on był fizykiem a nie nauczycielem,szacun dla Dziadka czyli Babiarza dystyngowany nauczyciel polskiego chodził za uczniami.okropna Musiałowa sam dyrektor się jej bał bo należała do KC.nie ten poziom ludzie
Miała być rozmowa o wynikach matur a jest nagonka na Broniewskiego. Gdyby było aż tak źle, jak niektórzy piszą, to nikt by nie chciał tam chodzić. Skoro są uczniowie, to szkoła jest OK.
Absolwentko z 22:37! Skąd ta pewność, że to V gatunek? Czy jesteś obecną uczennicą? Nie. Czy ci ludzie Ciebie uczyli? Nie. Pewnie masz przekaz "z drugiej ręki". Nie powtarzaj plotek jak nie sprawdziłaś sama. Ja chodzę do Bronka już dwa lata i uczy mnie zdecydowanie I gatunek.
Ciekawe kto tak hejtuje tą dyrekcję i dlaczego? Czyżby konkurencja? Powinni Państwo, którzy są tu obrażani zgłosić sprawę na policję. Jesteście urzędnikami państwowymi i takie zachowania podlegają karze. Nie podciągajmy wszystkiego pod wolność słowa.
słabo to matura w ekonomiku- najgorzej, dzisiejsza ostrowiecka podaje dane.