Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Wyniki matur 2016 w Ostrowcu

Ilość postów: 152 | Odsłon: 13342 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

Odp.: Wyniki matur 2016 w Ostrowcu

Ukończyłem Broniewskiego 3 lata temu. Jestem studentem informatyki na politechnice warszawskiej. Zdałem matematykę rozszerzoną na 97 procent, a fizykę na 79 procent. Nie chodziłem na korepetycje, bo mojej mamy nie było na to stać. Uczący panowie profesorowie( matematyk i fizyk) potrafili rozwiązać każde zadanie i pomagali, jeśli ktoś chciał. Pozdrawiam

Gość_Bartek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

Człowieku podpisz się jak takie kalumnie rzucasz. Jak się pani nazywa.

Gość_były uczeń
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                    • Odp.: Wyniki matur 2016 w Ostrowcu

Ten komentarz jest byłej absolwentki z wczoraj z 22.37. Zło szybko wraca do tego, kto je produkuje. Nie boi się pani?

Gość_były uczeń
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

http://www.echodnia.eu/swietokrzyskie/wiadomosci/ostrowiec-swietokrzyski/a/matura-2016-w-powiecie-ostrowieckim-wyniki-wszystkich-szkol-z-przedmiotow-chreptowicz-najlepszy,10385102/

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

ok wyniki każdy widzi, chodzi o post z wczoraj, jeszcze raz piszę, byłej bardzo dawnej absolwentki, który obraża grono nauczycielskie pracujące w tej placówce. Tacy forumowicze powinni być pociągani do odpowiedzialności, za to, co wypisują, bo dziś dane można łatwo zidentyfikować

Gość_były uczeń
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Absolwentko, wstydź się. Też jestem absolwentką Bronka, sprzed 30 lat, i nie chciałabym, żeby tak ktoś mówił o mojej dawnej szkole.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Popieram, dane tej pseudo absolwentki należałoby zidentyfikować i to szybciutko aby już takich bzdur nie wypisywała!

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Też skończyłam Broniewskiego, a w zeszłym roku medycynę w Warszawie. Bardzo milo wspominam moją klasę, wielu kolegów dostało się na studia medyczne i też skończyło w zeszłym roku. Czas spędzony w szkole i pomocnych, kompetentnych nauczycieli będę zawsze bardzo miło wspominać.

Gość_anna
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Absolwentka faktycznie obraża grono uczące obecnie. Natomiast ma rację co do osób zarządzających. To już nie dawni dyrektorzy z klasą, kulturą i na poziomie. Od kilkunastu lat to nadęci karierowicze, którzy widzą tylko koniec własnego nosa. Szkoda, bo to kiedyś była dobra szkoła.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Może mi ktoś powie jaką to karierę można zrobić na szkole? Dobre,uśmiałam się do łez.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Już samo bycie dyrektorem jest dla niektórych taką karierą i awansem, że noszą głowy bardzo wysoko. Szkoda tylko, że w tych głowach trochę pustawo.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Myślę, ze prowadzić szkołę nie jest łatwo, a i odpowiedzialność bardzo duża. Pozdrawiam wszystkich dyrektorów szkół, bo moim skromnym zdaniem trzeba mieć ten olej w głowach aby podjąć się tego zadania!

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 52

ma prawo pisać to co myśli a nie ubliżyła nikomu,szybciutko zidentyfikujemy twoje dane-00:03

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

ale co wy piszecie,Dybicz psychopata z tamtych czasów,teraz by żadnego zadania nie rozwiązał nie ten poziom.on uczył w stanie wojennym,dobry był z fizyki ale on był fizykiem a nie nauczycielem,szacun dla Dziadka czyli Babiarza dystyngowany nauczyciel polskiego chodził za uczniami.okropna Musiałowa sam dyrektor się jej bał bo należała do KC.nie ten poziom ludzie

Gość_r
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Miała być rozmowa o wynikach matur a jest nagonka na Broniewskiego. Gdyby było aż tak źle, jak niektórzy piszą, to nikt by nie chciał tam chodzić. Skoro są uczniowie, to szkoła jest OK.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Absolwentko z 22:37! Skąd ta pewność, że to V gatunek? Czy jesteś obecną uczennicą? Nie. Czy ci ludzie Ciebie uczyli? Nie. Pewnie masz przekaz "z drugiej ręki". Nie powtarzaj plotek jak nie sprawdziłaś sama. Ja chodzę do Bronka już dwa lata i uczy mnie zdecydowanie I gatunek.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Ciekawe kto tak hejtuje tą dyrekcję i dlaczego? Czyżby konkurencja? Powinni Państwo, którzy są tu obrażani zgłosić sprawę na policję. Jesteście urzędnikami państwowymi i takie zachowania podlegają karze. Nie podciągajmy wszystkiego pod wolność słowa.

Gość_zniesmaczony
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

słabo to matura w ekonomiku- najgorzej, dzisiejsza ostrowiecka podaje dane.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
    12 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:Dodaj firmę