Nie ma jeszcze wyników z podziałem na szkoły.
Czy poziom w Chreptowiczu spadł tak nisko, że jego absolwentki nie potrafią poprawnie pisać? Czy w Chreptowiczu nie uczą zasad interpunkcji i ortografii?
Przy takim poziomie matur to niestety jest wstyd.
Masz jakiś problem ? Bo wątek dotyczy tegorocznych matur a Twój post jest nie na temat. Poprawiasz sobie samopoczucie wytykając innym forumowiczom błędy interpunkcyjne ?
Pani 10 lat temu tam chodzila do szkoly i zapomniala jak używać poprawnej pisowni nie czepiaj się
bzdura- gościu z 7.28
Tak jak uczyli Dybiczbański i Batory nikt już uczyć nie będzie, bo ich sposób uczenia w żaden sposób nie przystaje do obecnej rzeczywistości!
Ukończyłem Broniewskiego 3 lata temu. Zdałem matematykę rozszerzoną na 98 procent, a fizykę na 78 procent. Nigdy nie chodziłem na korepetycje. Wykładający nauczyciele potrafili rozwiązać każde zadanie. Pozdrawiam profesorów p. Piotrowskiego i p.Jankowskiego.
Człowieku podpisz się jak takie kalumnie rzucasz. Jak się pani nazywa.
Ten komentarz jest byłej absolwentki z wczoraj z 22.37. Zło szybko wraca do tego, kto je produkuje. Nie boi się pani?
ok wyniki każdy widzi, chodzi o post z wczoraj, jeszcze raz piszę, byłej bardzo dawnej absolwentki, który obraża grono nauczycielskie pracujące w tej placówce. Tacy forumowicze powinni być pociągani do odpowiedzialności, za to, co wypisują, bo dziś dane można łatwo zidentyfikować
Popieram, dane tej pseudo absolwentki należałoby zidentyfikować i to szybciutko aby już takich bzdur nie wypisywała!
Ciekawe kto tak hejtuje tą dyrekcję i dlaczego? Czyżby konkurencja? Powinni Państwo, którzy są tu obrażani zgłosić sprawę na policję. Jesteście urzędnikami państwowymi i takie zachowania podlegają karze. Nie podciągajmy wszystkiego pod wolność słowa.
Ekonomik faktycznie najsłabiej
13;28 słoneczko dzisiaj grzało mocno to i tobie dogrzało
W jednym poście wyczytałam, że p. Dybiczbański był fizykiem. Według mnie fizycy to p. Węsek i p. Mrugała. Pan D. był matematykiem. Czy dobrze pamiętam? Też dawno temu kończyłam.
Odpowiadam gościowi z 15.31. Forumowiczka podpisująca się jako była, bardzo dawna absolwentka powinna ponieść odpowiedzialność za uwłaczające godności uczących w tej placówce nauczycieli wpisy.Takie sprawy już były zgłaszane w prokuraturze, a imienne przeprosiny ukazywały się w lokalnej prasie. To są dorośli ludzie i mam nadzieję, że ta pani będzie przepraszać, czego jej życzę
Wolność internetu, super, ale nie niszcz innych, albo miej odwagę się podpisać jeśli już, bo teraz się zaczynasz bać, że twoje cenne personalia pozna opinia publiczna. Porażka człowieku i żenada,