wg mnie jako Prezydent powinien troszczyc sie o MEC jako Prezydent. a nie dorabiać sie na upadajacej spolce wraz ze swoim kolesiem?
PSL najbardziej pazerne na stanowiska, jak juz obejma w jakims miescie wladze to wymieniaja wszystkie stanowiska swoimi ludzmi .A pan Gorczynski ?????? w spólce MEC juz byl w latach gdy ta korzystala z zaciagnetego kredytu i jakos nic nie zrobil z tym problemem ..Niestety ale pazernosc na kase jest ogromna. Nieudolny dyrektor MEC tez uzdrawia inna ostrowiecka spółkę .Nic dodac nic ujac , ukladom nie ma konca .
PSL to Pan Bąk a nie Pan Górczyński. Myślę, że różnica jest widoczna gołym okiem. Za wszystkie decyzje Rady Miasta i "Prezydenta" odpowiada oczywiście sam elekt. Wiemy chociaż do kogo mieć pretensje. Jak to mówią:
Nie chodzi o politykę, nie chodzi o ludzi, chodzi o hajs.
a najlepsze jest to że za nic taki dyrektor nie odpowiada .
Jak zwykle rozdzieranie szat po fakcie. A za cztery lata kolejne wybory samorządowe i... Znowu płacz.
płaczą pewnie te 61% co nie poszło do wyborów ale mają najwięcej do powiedzenia .
Macie swojego prezydenta.
A w niedzielę do kościoła św. Michała, aby gawiedź zobaczyła jakie to pobozne towarzystwo wybrała. Radny Strojny też był w kościele !!!! Nie wiem po co.
Naród nie jest głupi i na takie tanie socjotechniki już się nie nabiera, patrzy tylko z uśmieszkiem i politowaniem
To prezydent "autorski", nie pslowski. Chcieliście ludzi, a nie politykę, to jest. Czarna wiewiórka po ostrowiecku raz, proszę !
Wynagrodzenie to około 4000 zł netto.Sprawdźcie oświadczenie Składanowskiego jest na stronie starostwa!
Dlaczego gazety nic o tym nie piszą?Czyżby już całym sercem za nowym panem?Gdzie Ci niezależni dziennikarze z Gazety Ostrowieckiej i Echa?Szkoda takich gazet kupować.
niezależne media to są w całym kraju i wszystkie podobnie się zachowują... wychwalają władzę- więc cóż tu wymagać od naszych miejscowych...
mnie tylko cały czas zastanawia - jeżeli spółka podlega pod prezydenta, on ją nadzoruje , to dlaczego jeszcze raz nadzoruje ją w radzie nadzorczej??? wydaje się ze wykonuję te same zadania ... to dlaczego bierze podwójne wynagrodzenie za jedną pracę??? a może tu chodzi tylko o kasę a nie dobro spółki. zresztą inni pracownicy urzędu miasta też zasiadają w radach nadzorczych! ? fajnie jedna praca- dwa wynagrodzenia!!!!
bo chodzi o ludzi a nie polityke...haha
media muszą chwalić władzę bo ona im płaci , tak było i jest,.... ale człowiek powinien mieć swój niezależny rozum....
dlatego właśnie ludzie po to kupują gazety - jak przeczytają w gazecie, że coś ma być tak, to znaczy że jest akurat odwrotnie :)
Dokładnie gościu z 13:34 dlatego sporo informacji czerpią ludzie z forum, bo ona w większości jest prawdziwa.