Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Wymioty u dziecka po obiadach w SP nr 5

Ilość postów: 13 | Odsłon: 1299 | Najnowszy post
  • Wymioty u dziecka po obiadach w SP nr 5

Moja 12 letnią córka dziś w nocy zwymiotowala obiad że stołówki w szkole podstawowej nr 5 czy u innych dzieci też się to zdarza? U nas to już drugi raz. Nie wiem czy to gdzieś zgłaszać czy to poprostu inywidualny przypadek.

Gość_Mama
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Wymioty u dziecka po obiadach w SP nr 5

A skąd wiesz że zwymiotowała obiad ze szkoły???

Jak to się działo w nocy, to obiad już miała przetrawiony. Najadła się widocznie czegoś innego, ale najlepiej powiedzieć że to szkolny obiad...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Wymioty u dziecka po obiadach w SP nr 5

Słyszałam o takim przypadku,znajoma mi mówiła,jej dziecko wymiotowało kilkarazy, była u lekarza,zrezygnowała z obiadów i dziecko nie boli brzuch i nie wymiotuje już.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Daj jej normalne jedzenie .Obiady ze stołówki zawsze są ryzykiem.Ugotuj coś mamusiu swojemu dziecku.SMACZNEGO.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

18"07 ale te biedne dzieci siedzą w szkole do 16 czasem i rodzice kuszą się na te obiadki.

Gość_i
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Sanepid,polikwidowali gotowanie w szkołach po to żeby dać zarabiać komuś kto daje takie obiady które szkodzą dziewciom

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nie tylko w szkole nr.5 są te obiady ale we wszystkich podstawowych szkołach publicznych.

Gość_Gosciowka
        Zgłoś
        Odpowiedz

W naszej szkole gotują tradycyjne obiadki tylko z obecnie panującymi normami i nie ma żadnych problemów.

Gość_mama
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Nigdy nie zapisałabym dziecka na obiady, zresztą i tak by nie zjadło. W przedszkolu też nie jadł. Dziś niestety lekcje do 15:10 i zjada kanapkę i później dmowy obiad.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Wy to naprawdę serio piszecie ? Naprawdę śmiać mi się chce. W dzisiejszych czasach chodzi tylko o to żeby jak najwięcej osób zmieszać z błotem. . Nie wiem jakie są obiady w tej szkole, ale jestem lekarzem i wiem, że od jakichś 3 tygodni szaleje rota wirus i szczególnie zarażają się nim dzieci, chociaż i mnie nie ominął.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Zwymiotowala obiad szkolny glownie marchew i ryz bo , w domu tego nie jadła . i dla wiadomosci niektorych gotuje dziecku smaczne obiady rowniez w domu. Obiady w szkole je kiedy jej pasuje i jest cos dobrego.wiem również że to firma cateringowa rozwozi obiad do szkół. Ale Nie o tym mowa. Chciałam wiedzieć czy ktoś maial podobny przypadek . dziękuje komuś z godz 18 02 który umiał odpowiedzieć na moje pytanie.

Gość_Mama
        Zgłoś
        Odpowiedz

Kiedyś zdrowo gotowali w szkołach, ale zmienili to na niezdrowy catering na sodzie. Zarówno dzieci jak i hutnicy psują sobie tym żołądki. Kto mądry tego nie je. Teraz nie liczy się człowiek tylko interes na nim.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Raczej to nie wina jedzenia teraz takie rzeczy się po prostu dzieją,może dojść jeszcze biegunka dla pełni szczęścia ;).Grudzień i styczeń to systematycznie młody rotopodobne badziewie łapie,2 razy skończyło się to w szpitalu a ostatni przypadek miał w zeszłym tygodniu na szczęście bez poważniejszych skutków.

Czlowiek
      Zgłoś
      Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -