Proszę o opinie gdzie w Ostrowcu Św. fachowo można wymienić szybę w samochodzie osobowym.Dzięki.
auto szyby na Kilińskiego polecam naprawdę z dojazdem 90zł zapłaciłam jakieś prawie pół roku temu...
Na Kilińskiego są dwa zakłady które wymieniają szyby,proszę odpisz który polecasz.
polecam auto szyby rados na końcu kilińskiego ,albo na początku jadąc od strony denkowa miłai fachowa obsługa chłopaki wiedzą co robią a i czyszczą rdzę z podszybia i zabezpieczają
auto szyby rados tak jak napisano wyzej.w tym drugim zakładzie nowo wklejona szyba pękła po dwóch tygodniach z powodu błędnego montażu i oczywiście zero reklamacji....powiedzieli:panie nie możliwe.....no i musialem sobie wkleic nową szybę za 400 zlotych ale juz nie u nich tylko w radosie....chłopaki pokazali mi co było przyczyną pęknięcia poprzeniej, wkleili jak trzeba i jest ok.proszę mojego postu nie traktowac jako reklamy dla firmy rados.to tylko moja opinia.
w-radosie-wymienialem-i-sie-leje.nigdy-tam-nie-pojade-bardzo-nie-mila-obsluga.wszyscy-montuja-szyby-u-grzeska-kilinskiego-29-telefon-693839838.polecam
Dzięki za opinie.
TYLKO W MIŁKOWIE!!!
WYMIENIAŁEM JUŻ W PARU AUTACH!!!
RESZTA NA OSTROWCU TO ZDZIERSTWO!!!
rados,najdrozej-w-wojewodztwie,porownaj-ceny
autoszyby,kilinskiego29,tel693839838,od-18-lat-na-rynku,profesjonalisci,obsluguja-wszystkie-firmy-w-ostrowcu.polecam.
kilinskiego-29-telefon693839838,caly-ostrowiec-tam-wymienia
Wymieniałem szybę w NordGlass-ie na Samsonowicza, szybko, bezproblemowo, fachowa obsługa. Można trochę ponegocjować z ceną :) Wg. mojej opinii to solidna firma, dlatego polecam ich.
chcialem wymienic szybe w moim ferrari.odradzili mi nordglasa.pojechalem na kilinskiego 29.pelen profesjonalizm.no ale tam szyby montuja juz 20 lat,od 1996 roku.polecam
Nie polecam, ja kilińskiego, wymienili mi szybę i ciekło mi do środka, brak jakiej kole wiek gwarancji. Dlatego więcej tam nie pojadę.....
montują od 20 lat a nie potrafią wymienic bocznej szyby w przeciętnym aucie! do tego nie potrafią przyznac się do błędu! NIE POLECAM!
To gdzie w końcu się udać z pękniętą szybą?
ja wymienialem tam na kilinskiego jakis czas temu i odzyskali mi uszczelke nawet a tam na samsoniwicza powiedzieli ze trzeba nowa kupic