Dobry pomysl piszcie jesli ktos chce sie wymieniac grami na stale
LT 3 to przeróbka xboxa na tzw. kopie gier. A co do wymian to macie komis z grami w ostrowcu na radwana pod pizzeria roma.
Komis jest tylko asortyment ubogi
Potrzebuje malej pomocy przy konsoli. Ostatnio kiepsko mi czytala plyty, wyskakiwal blad ze szmatka. Plyty maja slady ale na moj gust nie taki by szlifowac. W serwisie mowili ze laser jeszcze daje rade i nie ma sensu go wymieniac. Wiec przerobilem by kozystac z kopi zapasowych. Tylko problem wyglada podobnie. Teraz niewiem czy to wina lasera i kiepskiego serwisu czy zlego wypalania. Wypalam na iHas 124 C plyty extreme. Konsola mieli mieli i nic. Ma ktos jakas rade? Ewentualnie porzyczyc sprawdzona wypalona plytke? Sa gdzies w ostrowcu verbatinki? Albo ktos kto przerabia na RGH?
Miałem podobnie z pierwszą konsolą u mnie laser już był nie pierwszej nowości i do tego doszedł kiepski serwis zapłaciłem 60 zl konsola pochodziła nie całe pół roku i padł napęd na tyle że nic nie dała wymiana na nowy napęd - konsola do śmieci, na szczęście znalazł się kupiec i sprzedałem ją na części... Teraz - 2 lata od tego wydarzenia mam drugą konsole i w życiu już jej nie przerobie....
Kolego Laser do wymiany badz kalibracji co na dlugo nie pomoze
ani serwis ani przeróbka nie ma tu nic do rzeczy
Napisz do mnie maila katja251@wp.pl postaram ci cos doradzic