Rozliczyć złodziei i tyle. Może jest na tym świecie sprawiedliwość
Wykonywaj? Ahahahah
Nikt już nie chce mieć nic wspólnego z Jarosławem G.Jak go nazywał prokurator.
Do 7.07 myśle ze dobry psychiatra ci pomoże bo twój wpis świadczy o poważnej chorobie.
07:07 pan Jarosław G to sobie poradzi. Ustawiony jest do końca życia. Do więzienia nie pójdzie najwyżej nie będzie mógł kandydować. Jego radni bez wykształcenia bardziej trzęsą portkami żadnej pracy nie znajdą jak zmieni się prezydent
nie bój żaby ,żaba w wodzie nie ubodzie....poradzą sobie poradzą lepiej od ciebie
Moja cała Rodzina będzie głosować na Pana Górczyńskiego bo to jest bardzo dobry gospodarz miasta a patrząc co robi starosta to żal ,że nie myśli o mieszkańcach a przecież powinni razem dbać o nasze miasto.
To co zrobią ci z pisu ? znajdzie się trochę protoplastów utracjuszy i sekretarzy partyjnych.
Dlatego wybieramy rdzennych Ostrowiaków, lub z pochodzeniem szlacheckim.
Tylko pis za 500+
A ja i cała moja rodzina bedziemy głosować na Pis
Bo tak naprawdę nie mamy dużego wyboru.PO odpada,PSL nie i pozostaje PIS ale jeszcze zależy kto będzie kandydował,
czy radny to nie powinien być po politologii ,przecież nawet jak mają niektórzy wyższe studia to w innych nic niezwiązanych z polityką kierunkach.
A ja głosuję na rozsądnych.Maszynki do głosowania to już mam w mieście i na nich nie zagłosuję.
Tylko rdzennych ostrowiaków, z pochodzeniem szlacheckim. Dopuszcza się też że względów historycznych przedstawicieli Cechu.
Naprawdę 20 tych samych osób co piszą na forum mają realny wpływ na zmiany