Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Wykształcenie naszych radnych.

Prawda rodzi się ze słuchania. Gdyby gość o nicku "mirecki" zamiast pisać przeczytał ci to co napisał, uznałbyś, że mówi mądrze, czy nie i dlaczego ?

Uzasadnij swoje racje, a nóż przyznam ci, że też mówisz mądrze podając się za inteligenta - zobaczymy kto jest w prawdzie, a kto tylko próbuje innym zamykać usta.

Czytałam tamten post skupiając się na treści, nie wiem nawet czy jakieś "usterki tech."w nim były. Wiem za to, że tacy jak ty mają gotowy sposób pohukiwania na tych, z których zdaniem się nie zgadzają, bo coś ich w wypowiedzi adwersarza dotyka, a z czym sobie nie umieją poradzić więc wylewają swoje frustracje w taki spisób, jak ty. Tylko błazny i pozoranci skupiają się tylko na formie, bo tego wymaga ich pozorancki sposób bycia i życia.

A co z treścią tego co napisał " mirecki" ? Liczę, że do niej też się odniesiesz - byle merytorycznie - na argumenty.

Gościa " mirecki" pozdrawiam

Felice123
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 38

Odp.: Wykształcenie naszych radnych.

Nauczyciel jest od uczenia.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 39

Pedagog (mirecki) a takie błędy robi. No to błysnąłeś inteligencją.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Mój post z 14.28 jest też i do ciebie w pełnej rozciągłości.

Felice123
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

Nie wiem co prawda jak z tym wykształceniem u radnych, ale w Ostrowcu to z obserwacji najbardziej do wykonywania pracy urzędniczej predystynowani są politolodzy po rodzimej uczelni:))

Felice123
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Bycie Radnym, to nie forma zatrudnienia. Radnych wybierają mieszkańcy wg. własnych upodobań. Rzadko pytają o wykształcenie.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Bycie Radnym, to nie forma zatrudnienia. Radnych wybierają mieszkańcy wg. własnych upodobań.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

Ludzie nie róbcie tu wojny między magistrami a fachowcami budowlanymi. Wszyscy są potrzebni. Temat był o kompetencje naszych radnych. Niektórzy nie mają ani wyższego wykształcenia ani fachu w ręku i to jest straszne. Jak macie informacje piszcie co skończyli i gdzie i jakie są ich osiągnięcia zawodowe. To osoby publiczne żyjące z naszych pieniędzy mamy prawo wiedzieć na temat ich kompetencji. Zwłaszcza kiedy jeszcze zasiadają w spółkach miejskich

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

I to dobrze podsumowane

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

12:31. Przecież to ty jesteś wyborcą. Zawsze możesz spytać o wykształcenie, wiedzę i umiejętności kandydatów. Mnie się jednak wydawało, że w funkcji radnego, o inne zalety osobowościowe chodzi niż wykształcenie, ale różnie ludzie pojmują tę funkcję, szczególnie w tym mieście, gdzie wszystko, wszystkim się należy, najlepiej bez wysiłku i dobrze, żeby dostarczał listonosz.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A myślisz że prawdę powie jeden z drugim ? Oni wiedzą jak odpowiadać wymijająco. Ale dobra jak masz jakiś kontakt do informacji w Radzie Miasta to podaj chętnie zadzwonie

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Niestety, nie pomogę ci, bo nie mam kontaktu, a mnie nie interesuje, jakie ktoś ma wykształcenie. Dla mnie kandydat na radnego, to przede wszystkim zacny, szanowany, nie karany, godny zaufania człowiek. Jeśli inne sprawy cię interesują, musisz się sam pofatygować i dowiedzieć się.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Zacny i godny zaufania to dla Ciebie człowiek po zaocznych studiach który nigdy uczciwie nie pracował tylko znajomosci i układy. Żeby tylko pokazać się gdzieś i pare fotek na internet wstawić, No to pozdrawiam gościu 12:52

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

13:18. Nie wiem dlaczego do mnie kierujesz te uwagi. Skieruj je do siebie, też jesteś wyborcą. Ja wybieram tych, których uważam za właściwych. Każdy ma swoich znajomych i na nich powinien głosować. Jakieś żale do mnie?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Żal mi Ciebie. Przez takich jak Ty to miasto cierpi

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Ale za to takie orły, jak Ty wzniosą to miasto na wyżyny....... absurdu. Szukasz ciepłego stołeczka, a innym żałujesz?Do roboty!

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Oj a do Rady Powiatu nikt nie chce zadzwonić?

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Wszędzie trzeba zadzwonić do województwa i do Warszawy tez i wyjaśnić ich dlaczego tak się dzieje jacy ludzie są jaki prezydent co ma zarzuty jak tak można żyć a do radnych to na portalu facebook bo tam tylko siedzą i piszą głupoty chwalą się sobą a co zrobili dla biednych i młodzych ludzi po studiach płakać się chce niech wam klapki spada z oczy w końcu

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -