Prawda rodzi się ze słuchania. Gdyby gość o nicku "mirecki" zamiast pisać przeczytał ci to co napisał, uznałbyś, że mówi mądrze, czy nie i dlaczego ?
Uzasadnij swoje racje, a nóż przyznam ci, że też mówisz mądrze podając się za inteligenta - zobaczymy kto jest w prawdzie, a kto tylko próbuje innym zamykać usta.
Czytałam tamten post skupiając się na treści, nie wiem nawet czy jakieś "usterki tech."w nim były. Wiem za to, że tacy jak ty mają gotowy sposób pohukiwania na tych, z których zdaniem się nie zgadzają, bo coś ich w wypowiedzi adwersarza dotyka, a z czym sobie nie umieją poradzić więc wylewają swoje frustracje w taki spisób, jak ty. Tylko błazny i pozoranci skupiają się tylko na formie, bo tego wymaga ich pozorancki sposób bycia i życia.
A co z treścią tego co napisał " mirecki" ? Liczę, że do niej też się odniesiesz - byle merytorycznie - na argumenty.
Gościa " mirecki" pozdrawiam
Nauczyciel jest od uczenia.
Pedagog (mirecki) a takie błędy robi. No to błysnąłeś inteligencją.
Nie wiem co prawda jak z tym wykształceniem u radnych, ale w Ostrowcu to z obserwacji najbardziej do wykonywania pracy urzędniczej predystynowani są politolodzy po rodzimej uczelni:))
Bycie Radnym, to nie forma zatrudnienia. Radnych wybierają mieszkańcy wg. własnych upodobań. Rzadko pytają o wykształcenie.
Bycie Radnym, to nie forma zatrudnienia. Radnych wybierają mieszkańcy wg. własnych upodobań.
Ludzie nie róbcie tu wojny między magistrami a fachowcami budowlanymi. Wszyscy są potrzebni. Temat był o kompetencje naszych radnych. Niektórzy nie mają ani wyższego wykształcenia ani fachu w ręku i to jest straszne. Jak macie informacje piszcie co skończyli i gdzie i jakie są ich osiągnięcia zawodowe. To osoby publiczne żyjące z naszych pieniędzy mamy prawo wiedzieć na temat ich kompetencji. Zwłaszcza kiedy jeszcze zasiadają w spółkach miejskich
12:31. Przecież to ty jesteś wyborcą. Zawsze możesz spytać o wykształcenie, wiedzę i umiejętności kandydatów. Mnie się jednak wydawało, że w funkcji radnego, o inne zalety osobowościowe chodzi niż wykształcenie, ale różnie ludzie pojmują tę funkcję, szczególnie w tym mieście, gdzie wszystko, wszystkim się należy, najlepiej bez wysiłku i dobrze, żeby dostarczał listonosz.
A myślisz że prawdę powie jeden z drugim ? Oni wiedzą jak odpowiadać wymijająco. Ale dobra jak masz jakiś kontakt do informacji w Radzie Miasta to podaj chętnie zadzwonie
Niestety, nie pomogę ci, bo nie mam kontaktu, a mnie nie interesuje, jakie ktoś ma wykształcenie. Dla mnie kandydat na radnego, to przede wszystkim zacny, szanowany, nie karany, godny zaufania człowiek. Jeśli inne sprawy cię interesują, musisz się sam pofatygować i dowiedzieć się.
Zacny i godny zaufania to dla Ciebie człowiek po zaocznych studiach który nigdy uczciwie nie pracował tylko znajomosci i układy. Żeby tylko pokazać się gdzieś i pare fotek na internet wstawić, No to pozdrawiam gościu 12:52
13:18. Nie wiem dlaczego do mnie kierujesz te uwagi. Skieruj je do siebie, też jesteś wyborcą. Ja wybieram tych, których uważam za właściwych. Każdy ma swoich znajomych i na nich powinien głosować. Jakieś żale do mnie?
Żal mi Ciebie. Przez takich jak Ty to miasto cierpi
Ale za to takie orły, jak Ty wzniosą to miasto na wyżyny....... absurdu. Szukasz ciepłego stołeczka, a innym żałujesz?Do roboty!
Oj a do Rady Powiatu nikt nie chce zadzwonić?
Wszędzie trzeba zadzwonić do województwa i do Warszawy tez i wyjaśnić ich dlaczego tak się dzieje jacy ludzie są jaki prezydent co ma zarzuty jak tak można żyć a do radnych to na portalu facebook bo tam tylko siedzą i piszą głupoty chwalą się sobą a co zrobili dla biednych i młodzych ludzi po studiach płakać się chce niech wam klapki spada z oczy w końcu