No i fajnie było rozpocząć sezon:-D
Następnym razem podajcie do wiadomości jeszcze nie tylko skąd jedziecie ale dodatkowo którędy. Nie wiedziałem gdzie za wami gonić;-)
wyjazd super ekipa też jak zwykle super .Do następnego razu ,postaramy się napisać którędy lecimy ale czasami zmienia się to w trakcie wyjazdu
Marcinie,zawsze wyjeżdżamy i wracamy całą grupą,chyba ,że ktoś ma inne plany powrotne.Dziś było nieco odmiennie ze względu na duże zatłoczenie motocykli na błoniach przed Jasną Górą ,stąd zapytałem Was o plany powrotu a to ,co ustaliliśmy przekazałem telefonicznie Grzesiowi aby wszyscy z naszej grupy wiedzieli co się z kim dzieje.Gdyby z Waszej strony padła informacja ,że wracamy wszyscy razem to napewno cała grupa połączyłaby się tylko kwestia czasu bo motocyklistów i pojazdów było wiele.To co Grzesiu napisał,czasem zmieniamy trasę w celu uatrakcyjnienia podróży lub z innych powodów choćby tak jak dziś z racji objazdu dość długiego.Nie zawsze uda się wszystko przewidzieć,zwłaszcza objazdy czy inne sytuacje losowe.Ekipa i wyjazd-extra,pogoda dopisała,wszyscy wrócili w dobrych nastrojach -to najważniejsze.Grupa nam się rozrasta to też duża radość.Pozdrawiam wszystkich Mirek W.
Marcin,przy najbliższym wyjeżdzie wymienimy się numerami komórkowymi,większość z naszej ekipy,zna numery telefonów.W sytuacjach gdy kontakt wzrokowy w czasie wyjazdu jest niemożliwy,korzystamy z telefonów gdyż nikogo nie zostawiamy.Normalną sprawą jest ,że w czasie jazdy motocyklem lub w innych sytuacjach,odebranie telefonu bywa niemożliwe,pozostają esemesy lub ktoś oddzwania w chwili gdy to możliwe.
pozdrawiam Mirek W.
Witam moja propozycja na niedzielę to muzeum polskiej motoryzacji w
Otrębusach pod Warszawą u państwa Mikiciuk jezeli ma ktoś coś ciekawego proszę podrzucić temat
Pozdrawim :))
Otrebusy powiadasz, to wpadnijcie na kawę; ) o ile pomysł wypali.
Przy okazji w Wawie jest też motobazar gdyby kogoś interesowały zakupy
jestem za ,myślałem o Tarnowie tam jest fajny zlot ,ale Otrębusy też super sprawa
Gregor 71...o Otrębusy marzą mi się(wstyd przyznać) kilka lat,nawet kiedyś przejeżdżałem przez tą miejscowość podwarszawską lecz czas nie pozwolił.Gdy tylko dostane urlop na 100 % piszę się,bo chcę zwiedzić to muzeum.Strzeliłeś w dychę z ta propozycją.
Mirku to propozycja Rafala jemu należy się pochwała
Rafał,full SZACUN dla decyzji,dzięki Grzesiu za sprostowanie.
Trochę tam bałagan, tak jak mówiłem na spotkaniu na focha, ale generalnie warto odwiedzić. Ja wczoraj odpuściłem Częstochowę, bo grupa znajomych z Kompanii poleciała na Zamość i dołączyłem - jeśli nie byliście, polecam, przepiękne miasto. I dobrze chyba, że odpuściłem Częstochowę, bo mi prawdopodobnie łożyska w przednim kole się zes####ły, wróciłem na ciśnieniu i jestem uziemiony już na początku sezonu :(
Czyli na niedzielę jestesmy wstępnie umowieni na Otrębusy godzina 9 pod Leclerkiem ?
Jasne ale może 8 30 chyba że wszystkim pasuje 9
Chętnie fotki z Otrębus obejrzę, w niedziele u mnie są rano zawody więc ...po urlopie
Pozdrawiam wszystkich , propozycja Grzesia słuszna bo tam jest co zwiedzać i podziwiać,więc rezerwa czasowa wskazana.