Ja juz tez na nogach montuje crashe, nie pada to co robimy?
Licho to widzę kompletny brak zainteresowani jak zwykle
DL 1000 ,Rafałku wyślij mi na meila numer telefonu,pogadamy o Lwowie ,robert-land@wp.pl
pozdrawiam Mirek
Witam Mirku nr telefonu masz wysłany
sorki chłopaki ale dopiero dziś o 17 skończyłem przegląd nowego moto ,nie miałem czasu na forum .Znacie tel do mnie więc czemu nie dzwonicie ,my po 17 100km zaliczyliśmy.Mam nadzieję że następny weekend już polatamy razem.Bandziorek sprawdzony i gotowy do sezonu LWG.
Witam,
Ja jeszcze trochę w proszku z moto i z czasem. Ale na przyszły weekend będę gotowy.
Tobie Gregor gratuluję wyboru motocykla. Myślę że to jedyny słuszny wybór :)
Wiem coś o tym :)
Dla wszystkich najlepsze życzenia na Święta.
Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku.
O której i skąd jest planowany wyjazd na Czestochowę ???
Witam,
Patrzyłem właśnie na prognozę pogody. Wygląda na to że będzie ciepło i bez deszczu.
Pamiętajcie że dzień wcześniej w sobotę jest topienie marzanny w Sandomierzu. Spotkanie w Bidzinach na Orlenie. Jak dowiem się o której godzinie to napiszę.
Prognozy pogody na 8-ego kwietnia obiecują 21 stopni i bezchmurne niebo,oby się sprawdziły,miejsce i czas wyjazdu Gregor 71 określił.
Pamiętajcie że na otwarciu w Częstochowie jest zbiórka maskotek dla dzieci z domu dziecka jak ktoś ma chęć ,żaden obowiązek dla nas to grosze a dzieciaki mają kupę frajdy.Mały gest ale myślę że warto.
Witam,
Dzisiaj rano pisałem o optymistycznych prognozach. Ale nie dodało mojego tekstu.
Pisałem też o tym że dzień wcześniej jest topienie marzanny w Sandomierzu. Spotkanie w Bidzinach na Orlenie. Jak się dowiem o której to poinformuję.
Witam
Z moich informacji jest pięć osób chętnych na wypad motocyklami w dn.1.05.br. do Lwowa,aby tam spędzić 2-3 dni.Niby czasu dużo do wyjazdu lecz pozostaje sprawa urlopów czy rezerwacji hotelu.Proszę o kontakt telefoniczny lub meilowy: robert-land@wp.pl aby ustalić szczegóły wyjazdu.Paszport i zielona karta to niezbędne rzeczy do przekroczenia granicy polsko-ukraińskiej.
pozdrawiam Mirek
Wyjazd z Górki Przeprośnej do Częstochowy jest o 10, więc myślę że trzeba z Oca wyjechać 6 -6.30 aby chwilę odpocząć na miejscu, 7 to trochę za późno.
Może tak jakiś spotkanie organizacyjne? Sobota przed Częstochową? Sobota lub niedziela po Częstochowie?
W Bidzinach spotkanie jest o 14.30 Stacja "Avia" - jedziemy?