Adrianku,pomysł przedni. Co by sobie godną rundkę zrobić,jak inni to widzą? Póki co pogoda poprawia się,mam nadzieje ,że 8-ego kwietnia dojdzie do skutku wyjazd do Częstochowy bo kwiecień -plecień,trochę zimy ,trochę lata w myśl porzekadła ludowego.Miejmy nadzieję ,że w pierwszą niedzielę po Wielkanocy dopisze nam druga wersja opcji pogodowych porzekadła.Pozdrawiam wszystkich z moto-mixa lub jak kto woli..motocyklistów spotykających się na parkingu L.Clerka oraz wszystkich jednośladowców
Mirek W
Ma ktoś może opony z kolcami? Chciałem pojeździć w sobotę (przepalić po zimie) a tu biało za oknami. Jak tak dalej posypie śniegiem to się zaspy porobią. I jak tu pojeździć ?
No chyba sie prędko nie polata bo warunki okropne jak na jesieni :(( i nic nie zapowiada sie lepiej:((
Ja tam sobie ograniczeń nie robię :)
https://images84.fotosik.pl/1025/d3d7bcd7dcfc9764.jpg
Ale Rumunia mi stanęła za to pod znakiem zapytania, bo mi się skład może wykruszyć:/
Pogoda to jakaś poraszka mam nadzieję że się poprawi bo już mam dość tej ciapy i zimna.Ograniczenia mamy wszyscy w mniejszym lub większym stopniu ,ale miejmy nadzieję że w końcu wyjedziemy z ładną pogodą przywitać sezon.Aż mnie skręca ale trzeba panować nad emocjami i czekać cierpliwie.Mogę się pochwalić że nowy sprzęt na ten sezon już w stajni ,niektórzy już widzieli i wiedzą ;-)lewa dla wszystkich i smacznego jajeczka.
Brawo Jasiu ;)
z innej " beczki" -jeździ ktoś z Was BMW F800 ST?
Baran grzeje CBR-kę
Zając wsiadł na TZR-kę
Kurczak już na GSX-sie skacze
Zaraz,zaczną palić lacze
Jeszcze został kogut zdajca
On też jedzie,święcić jajca
Zdrowych,radosnych świąt Wielkanocnych dla ekipy Moto-mixa (jak kto woli lub osób spotykających się na wypady na parkingu L.Clerka) oraz dla sympatyków jednośladów
życzy Mirek Wójtowicz
Również życzę spokojnych i radosnych świąt wielkanocnych wszystkim zmotoryzowanym :-D
I co może jednak poświęcimy kaski? :)
A jak ty to widzisz?? Gdzie kiedy co i jak ???
No jak zlatujemy się gdzieś na mieście, po baranku lub koszyczku w kask jedziemy do jakiegoś kościoła swiecimy się i do domu lub na objazd.
chyba wszyscy coś pichcą bo jakoś brak zainteresowania:(
Na przykład ja byłbym bardzo zainteresowany. Pozdrawiam.
No to proponuję o 10:00 pod leclerkiem a miejsce świecenia ustalimy na miejscu a po tym jakiś krótki objazd ?? Kto zainteresowany potwierdzic pod postem
Pozdrawiam i wesołych świąt
Zobaczmy jaka pogoda i rano się zdzwaniamy.
Sorki ,chłopcy pracuję dziś do 13-stej,pomysł dobry, wczorajsza pogoda apetytu narobiła,synoptycy pogody na dzień dzisiejszy zapowiadali jako najcieplejszy dzień w okresie wielkanocnym,jak będzie ? się okaże,pozdrawiam
Mirek