jak masz jakiś kontakt z blackpointem to pogadaj z nimi czy coś będą organizować u nas, zawsze można się dołączyć (co my w Ostrowcu gorsi czy co, kamienna też się nadaje)
Wczoraj wieczorem dzwoniłem i mają oddzwonić
A może dziś o 9 tej zrobimy rundkę???? żart chłopcy oczywiście z mej strony.Wiosna szybko wróci,śnieg trochę błota zrobi,szybko spadł to i szybko stopnieje.Pozdrawiam grupę Moto-mixa lub jak kto woli ....wszystkich motocyklistów
Mirek W.
Ja dzisiaj latam od 6 ale z łopatą do odśnieżania
cisza w eterze czyli zrzeszeni nie chcą się integrować ,jak zwykle liczymy na siebie.Dam znać jak coś wymyślimy.
Żeby tylko śnieg stopniał do wyjazdu 8 kwietnia. Na razie to mam trochę za dużo do odśnieżania przed garażem motocyklowym. Czekam aż samo stopnieje .... czekam ..... czekam i nic, śnieg dalej leży.
Rafałku,nic na siłę,na narty nie zamienimy motocykli,sądzę iż organizatorzy zlotu gwieżdżistego w Częstochowie też biorą pod uwagę anomalia pogodowe i być może zmienią termin.Śnieg w całej Polsce południowej,nie tylko w Ostrowcu
pozdrawiam Mirek W.
Cześć A czy planujecie "jakieś spotkanie motocyklowe" tz organizacyjne Bar na Focha..,Black Point .Może w Niedzielę ?
Na tą chwilę chyba nie ,pogoda widzisz jaka jest więc humory podobne.Na najbliższy sezon zaplanowane wyjazdy to Częstochowa,Hel ewentualnie Lwów,niewykluczony Transfogaras.Wszystko będzie zależne od pogody,wolnego czasu i indywidualnych spraw każdej osoby.Tradycyjnie będziemy się spotykać w każdą niedzielę o godzinie 9 tej na parkingu L.Clerka i zgodnie z tradycją wybieramy trasę zaproponowaną przez kogoś z grupy.W niedzilne wyjazdy przewidujemy trasy nie dłuższe jak 400-500 km aby wieczorem być w domu.Pozdrawiam Mirek W.
Informacja ....HDI daje zieloną kartę gratiz ,czas oczekiwania 1 dzień.Nie wiem jaki inni ubezpieczyciele.Na Ukrainę zielona karta jest niezbędna-warto pomyśleć przed sezonem
pozdrawiam Mirek w.
No niestety nie u kazdego ubezpieczyciela ale w wiekszosci gratis ja w zeszlym roku w HDI placilem 25 zl a w tym roku może za darmoszkę ???
Ponownie przypominam że w tym sezonie będziemy wyjeżdżać o 8 z pod Leclerka.Nie wprowadzajcie zamieszania.Jak będzie wyjazd dłuższy to napiszę w wątku o której wyjazd,jeśli będzie dwu dniowy też napiszę.
My w zeszłą sobotę spotkaliśmy się u mnie w warsztacie i topiliśmy marzanne
I znów tylko połowę wpisu przeszło. Jak będzie spotkanie w lokalu to damy znać
Coś słabo topiliście, może trza poprawić - zima nadal mocno trzyma. Śniegu przybyło po wczorajszych opadach.
Witam szanowne grono kolegów motocyklistów. Za tydzień odbywa się tradycyjne moto święcenie kasków=koszyczków. Nie słyszałem aby w regionie coś takiego było obchodzone, więc marzanna marzanną ale może warto zakrzewić jakąś tradycje regionalną tylko u nas ? Przesyłam link do podobnej imprezy gdzieś pod Toruniem:http://pozatorun.pl/archiwa/setki-osob-ze-swieconka-w-przysieku