Znalazłem w necie info o topieniu marzanny w Sandomierzu z datą 8.04.2018. To kto będzie topił marzannę w sobotę 7.04.2017 w Sandomierzu? Czyżby podwójne topienie że niby zima nie chce odejść?
Moze do ksiedza Mateusza trzeba sie udać aby problem rozwiązał bo sprawa jak widać grubymi nićmi szyta
Też szukam potwierdzenia co do terminu wyjazdu !!!
nie wiem jak inni my lecimy na Częstochowę 8 04.Szykuje się spora grupa ale oczywiście każdy ma wolną ręke,nikogo do niczego nie namawiamy każdy ma swój rozum i zrobi to co dla niego najlepsze.Jeśli ktoś woli Sandomierz jego sprawa lewa dla wszystkich.
Potwierdzam Częstochowę Grzesiu,Suza po przeglądzie wiosennym,sądzę że start z parkingu L.Clerka około godziny siódmej.Pozdrawiam
Mirek
Ktoś (niestety nie podpisał się) napisał na pierwszej stronie tego wątku że topienie Marzanny w Sandomierzu jest 7 kwietnia. Uznałem to za pewnik. Byłem pewien że ten ktoś wie coś na ten temat. Dzisiaj sprawdziłem i rzeczywiście topienie jest 8 kwietnia. Myślę że pogoda zweryfikuje plany. Jak będzie w miarę ciepło lecimy do Częstochowy.
Bandit a kto daje i odbiera ten. ... itd i co teraz? Oczywiście ja również za Czestochową trochę nie rozsądnie ten Sando wymyślił po mojemu.
Jak najbardziej jestem za Częstochową. Chyba, że będzie bardzo paskudna pogoda to wtedy można pomyśleć o Sandomingo. Nie jestem pewien ale słyszałem że w Sandomierzu ma być topienie marzanny w sobote (Opatowskie Wilki https://pl-pl.facebook.com/Rabid-Wolves-FG-Opat%C3%B3w-382344805158436/) i w niedzielę (Moto Sandomierz https://www.facebook.com/Sandomierskie-Stowarzyszenie-Motocyklowe-Moto-Sandomierz-339747956477208/).
Dostałem właśnie wiadomość, że "Single" jadą w niedzielę do Sandomingo.
Cześć Tak jak powyżej jest napisane 7,8 kwiecień Moto Marzanna Sandomierz .Dwa stowarzyszenia motocyklowe dwa"topienia?":( Cóż do wyboru do... Aby pogoda była jakaś w miarę.Pozdrawiam lwg
Jak zwykle nie można razem tylko każdy osobno ale wolność Tomku lewa koledzy. Ja wolę dalej pojeżdzić po zimie.
Zabronią w końcu za śmiecenie rzeki w ogóle topić. A może by taki zwyczaj wprowadzić w Ostrowcu i nie komplikować sprawy ?
Pomyślałem o tym i chyba tak zrobimy że topimy marzanny w Ostrowcu a potem jedziemy gdzie oczy poniosą.
No i pięknie blackpoint w zeszłym roku robił rozpoczęcie i był fajny objazd może dołożyć do tego kółko po Ostrowcu utopić marzanne i dalej zgodnie z Twoim planem. Wpadnę jutro albo w sobotę z intercomami to odrazu obgadamy temat.
No wlasnie a czemu w naszym grodzie nie mozna zorganizowac fajnej zabawy z topieniem marzanny np. na Romanowie ??? Mysle ze po nagłośnieniu trochę sprawy pewnie sporo osób było by zainteresowanych
A tam zaraz nie można. Hasło padło marzanna u płota. Trzeba tylko wybrać termin i robimy to.
Dobra jutro zaczynamy robić marzannę ;)
Zaraz tam nie można. Właśnie trzeba. Był fajny objazd organizowany przez blackpoint w zeszłym roku w ramach otwarcia sezonu dołożyc do tego snopka rundę po Ostrowcu i juz mamy fajną rodzinną imprezę.