15;47 No chłopie ? ,ale nam życzysz...?
Szerokości Przyczepności ,Przyjaźni ...
To nie moje życzenia a stwierdzenie tego co już w tym roku zobaczyłem na ostrowieckich drogach. Nie chce uogolniac bo nie każdy na motorze to baran.
Pomyślności....
Szerokiej drogi :).
Tylko żeby się nie.okazało ze wpadniesz nam pod koła, bo cię tak pomielimy ze juz tylko zmiotka i do nowego nabywcy.
Witam dzisiejsza runda koło komina udana pierwsze koty za płoty żelazo po zimie staneło na wysokości zadania
Pozdrawiam LWG
nie krakaj bo nie wiesz kto pierwszy z brzegu .to jest wątek o wyjazdach weekendowych a nie dla mądrali forumowych .nie pozdrawiam takich.
Oczywiście to do gościa z 15 47 nie trawie takich
Witam
Tak informacyjnie, poszperałem trochę w statystykach i wychodzi że w Polsce ginie około 250 może 300 motocyklistów rocznie. Natomiast topi się w różnych zbiornikach wodnych ponad 1000 osób. I jakoś nikt nie wyzywa ludzi na plażach od dawców, czy innych ......
Może dlatego że taki topielec już nie nadaje się na dawcę.
A i jeszcze jedno. Ci na plażach często wykazują się większą brawurą niż motocykliści na drogach.
Niestety motocyklista sie nie nadaje na dawce bo jezeli przezyje to jego szczescie jezeli nie to praktycznie wszystkie organy sa uszkodzone w mniejszym lub wiekszym stopniu reasumując motocyklista to lichy dawca
15:47 zawsze możesz wypełnić glejt że nie dajesz organów i wysłać gdzie trzeba, ja tak zrobiłem bo jak twierdzi szykanowany prof.Talar z Bydgoszczy który wielu ludzi wyciągnął ze śpiączki organy są pobierane od żywych. Masz jakiś uraz do motocyklistów, urwali ci lusterko? nie dałeś rady szpachlibrą spod świateł? żal takich ludzi bez pasji albo którzy nie rozumieja czyjejś pasji
Każdy sądzi według siebie....gostek z 15:41 napisał o sobie,co by było jak by miał,co by było jak by jeżdził,co by było etc...ot taki pisarz-gawędziarz
Ekipy w terenie k Komina :). Można by coś zorganizować przed Świętami może 25 marzec parking Kszo ?(pogoda) lwg
No a dzisiaj i 9 rano pod Leeclerkiem cisza zadnego kompana do podróży
Jeszcze trochę za wcześnie na wyjazdy (zimno, mokro, paskudnie). Jak zaczniemy jeździć w niedziele spod Leclerca damy znać na forum.
Ja wczoraj zrobiłem małą rundkę rozgrzewkową, w większości po terenie. Na asfalt jeszcze raczej za wcześnie, choć motocykli już sporo latało.
Tak jak napisał transalp przed wyjazdem dajemy znać ,na razie sezon się nie rozpoczoł.Przynajmniej nie na takie traski jakie my robimy .
Potwierdzam i podpisuję sie pod wypowiedziami kolegów Gregor 71;_transalp i innych,małe rundki przejazdowe czy rozruchowe po zimie wykonujemy jako standard,bez rozgłosu czy zbędnego rozpisywania się na tym forum.Serdecznie pozdrawiam kolegów z moto-mixa lub jak kto woli "z parkingu L.Clerka" jako punkt zbiórek wyjazdowych
Mirek W.