A co to za ipreza to BFF ??
Chłopaki nasza strona internetowa już działa ,więc dyskusje mile widziane. Dla obcych stronę podamy wkrótce. Najbliższy wyjazd do Wilczego Szańca i na Mamerki 8i9 wrzesień. Niedziela jak zwykle pod Leclerk a o 9-tej
Żegnamy forum Ostrowiec. Grupa Moto Mix zaprasza na swoją stronę www. Moto Mix.cba.pl
Sorki motomix. cba. pl bez pauzy
Rejestracja przez email lub gmail.
Jakieś zakonczenie sezonu
motocyklowego przewidziane jest w tym roku oczywiście chodzi mi o motomixa. ?
Kolego Zbenek oczywiście że tak,jednak skończyliśmy z wpisami na forum Ostrowiec. Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej zapraszamy na stronę internetową.
Jest wreszcie zapis naszego rumuńskiego wyjazdu z mojej kamerki na motocyklu. Gdyby kogoś interesowało to łapcie :)
Witaj gościu z godziny 8:08 w dniu dzisiejszym,filmik piękny,Rumunia z Transfogarasem też,kim jesteś kolego ? Tu na tej stronie najczęściej spotykamy się z grupy Motomixa,założycielem tego wątku jest Bandit.W tym sezonie z nasze grupy dwu kolegów śmignęło na Transfogaras i Transalpinę ,do jednego z nich zatelefonowałem z gratulacjami lecz Waldi był zaskoczony bo nie jest autorem tego filmu.Od pewnego czasu my mamy swoją stronkę internetową www.motomix.cba.pl i stąd mało tu piszemy na temat wyjazdów.Pozdrawiam Mirek W. (burgman)
Znów się zapomniałem podpisać :) Byłem z Wami na Focha na spotkaniu na wiosnę. Jeżdżę Rometem ADV 150, wspominałem o Rumunii. U nas na forum mamy zatrzęsienie spotkań, że nawet nie ma kiedy do Was podjechać i spotkać. Poza tym Wy robicie większe przebiegi, więc ja dziadkuję w gronie mniejszych maszyn. W przyszły czwartek jedziemy do Wilna na 3 Romety ADV.
hej przyjacielu zmstr,nie przesadzaj z tą małą pojemnością,50 cm to faktycznie mało ale 3 razy tyle plus chęci to jest dużo.Na ile dni śmigacie do Wilna? moze dolącze do Was,mam urlop do 2 .10.Nie chcę Wam robic zamętu ale proponuję Lwów bo: blizej i taniej i sprawdzony.W Wilnie byłem kilka lat wstecz z wycieczką firmową-jest oki,ale ceny zaskakują nas negatywnie bo tanio tam nie jest.Co innego we Lwowie,tutaj człowiek z ostrowiecką pensyjką czuje się niczym angol na krakowskim rynku.Daj mi jakieś namiary na siebie lub wskaż ,który z naszego Motomixa ma nr tel do Ciebie.Pozdrawiam Mirek W.
Rafał od Transalpa powinien mieć do mnie nr. a jeśli nie ma, to odezwij się na zmstr@interia.eu. Lwów odpada, bo kilku z nas nie ma aktualnych paszportów, a Wilno nas kusiło od dawna. Jedziemy w Czwartek na nocleg do Hajnówki, w piątek do Wilna, tam zwiedzamy do soboty, wieczorem z soboty na niedzielę powrót do Augustowa i w niedzielę do domu. Punkt zborny w czwartek o 7 rano w Kraśniku. Czekam na maila;)
Witam. Kiedy jest zamkniecie sezonu zlot????
Zajrzyj na http://motomix.cba.pl, tam się umawiamy na zakończenie sezonu.