Propozycja moja na jutroto kopalnia soli w Bochni
Jutro wyjazd leclerk 9 jesli ktoś ma ochote trasa raczej krótka;) cel do ustalenia.
W niedzielę wyjazd do Kielc o 9-tej z pod Leclerk a
Panowie, mam dwa pytania:
1. Czy ktoś na 500tce nadąży za wami? Czasem mam wolne w niedzielę i mógłbym jakoś fajnie ten czas spożytkować.
2. Czy ktoś byłby w stanie zerknąć i ustawić luzy zaworowe w takiej dwucylindrówce (słychać, że klepią)? Najlepiej na zasadzie, żeby umówić się i od razu zrobić? Oczywiście pomogę w miarę możliwości, bo chętnie nauczyłbym się tego :-)
Pozdrawiam, lewa!
Oczywiście że nadążysz. Jeśli chodzi o luzu zaworowe to też opcja na tak. Podjedź do nas na leklerca w niedzielę to dowiesz się wszystkiego. Pozdrawiam.
To chyba jedyny wątek na tym forum który jest nie upolityczniony oraz bez kłótni wyzwisk i ubliżania.
Tak trzymać pozdrawiam :))
Gregor 71, postaram się być.
Dzięki wielkie!
A co w tych Kielcach?
Przecież przez te 120-150 szlag nie trafi mi zaworów ;-)
Wystawa samochodów zabytkowych. Myślę że zawory wytrzymają,Jeśli klepią to lepiej niż by miałyby być spięte.
Mariusz z wczoraj 23:01: ja śmigam na 400-stu centymetrach sześciennych,grupa jest oki, nikogo nie pozostawia ,przyjmujemy zasadę ,że skład ekipy przed i po powrocie jest taki sam,chyba że ktoś na własne życzenie odstępuje od planu podróży.
Ok, wszystko jasne.
Tylko żebyśmy wrócili po południu, bo nie chciałbym zmieniać tej głównej zasady podczas pierwszej wyprawy.
To do zobaczenia (mam nadzieję) pod E.Leclerc o 9:00 w niedzielę.
Postaram/y (plecaczek) się być.
Ok zapraszamy. Planujemy na 15i16 wrzesień wyjazd do Wilczego Szańca i na Mamerki. Wyjazd dwudniowy jeśli ktoś ma ochotę się do nas przyłączyć to zapraszamy.
Zapomniałem dodać że 25 sierpnia jedziemy na nocny zlot do Ustronia.
Niestety nie wypaliło pogoda sila wyższa
:((
Wybiera się ktoś na BFF do Golejowa?
Witam,
planuje jechac w piątek
witam kolegow zgrupy nic nie piszecie o zlocie w skarzysku wypadalo by odwiedzic sasiadow, moze na powrocie z trasy