Witam,
Trochę odległy plan, ale trzeba pomyśleć o noclegu wcześniej. 18-go sierpnia jest wielki koncert KSU w Ustrzykach Dolnych z okazji 40 lat istnienia. Ja z żoną wybieramy się na tą imprezę. Chcielibyśmy wyjechać już w piątek. W sobotę trochę poszwędać się po Bieszczadach, wieczorem koncert, a w niedzielę powrót.
Był by ktoś chętny? Koncert jest mega. Trwa ponad 3 godziny i grają prawie wszystkie swoje kawałki elektrycznie i akustycznie.
Witam,
nocleg się znajdzie bez problemu, to tylko KSU ;) a nie ACDC.
Piwa KSU nie polecam, tylko dla najwierniejszych fanów ;)
No i gdzie w niedziele i o której pod leclerkiem?
Niedziela jak zwykle 8 rano pod Leclerk.
Propozycja pustyniy Błędowskiej-extra,szkoda ,że w tym sezonie mam bardzo "okrojone" weekendy i nie mogę śmigać na swej Suzie z Wami,taki urok mej pracy i nic nie poradzę.Są nowe baseny,gdy ciepło ludzi multum.Jeśli sierpniowy grafik pozwoli pisze się na dwudniowy wypad na KSU,super muza.Najbliższa niedziela niestety ...pracuję od 14-stej..wszystko jasne.Serdecznie pozdrawiam całą grupę Moto-Mixa z Gregorem prezesem na czele,choć nieoficjalnym ale komuś ,kto zaaranżował te wypady i grupę zjednoczył,tytuł ten przysługuje.
Ok. Lecimy na pustynię. Po drodze jest Dąb Bartek, Książ Wielki z zamkiem i jakąś wodą.
Do zobaczenia jutro pod Leclerc.
Właśnie wróciliśmy z Rumunii. Transfogara i Transalpina zdobyta. Było wspaniale. Trasy idealne pod motocykle, pełne serpentyn i harpinów. O dziwo wróciliśmy z wyprofilowanymi oponami, pięknie się zamknęły. Polecam wszystkim.
Super sprawa,ale to nie jest wyjazd na 1 dzień. Myślimy o tym,ale nie w tym sezonie.
Osiem dni, 7 noclegów....urlop intensywny.
Wyjazd o 7? Miejsce ustalimy z rana :)
Jutro spotykamy się pod Leclerk o8.30 lecimy na Bałtów na paradę. I oczywiście jeśli będą chętni to jak zwykle turystyczne trasy przed nami.
No parada się udała kilkaset motocykli dopisało
Szykujcie się na nocny zlot do Ustronia. Chyba jedyna taka impreza z nocną paradą motocykli.
Tak sobie czytam i myślę czy nie powinienes byl dodać że to 25 sierpnia;)
O o sorki przeoczyłem,Ale dobrze że ktoś czuwa:)
Hej,
Jak pogoda dopisze to jutro Leclerc o 8.00. Trasą do ustalenia na miejscu.