Było tyle spotkań i jakoś nie widać nowych,tylko stary skład. My nie robimy wyjazdów do Ożarowa czy Starachowic ,jak większość męskich motocyklistów Ostrowieckich .Jeśli ktoś chce,z nami pojeżdzić zawsze jest mile widziany. Warunkiem jest normalność nie cwaniactwo .A to że się lubimy i pozdrawiamy ,To nasza sprawa i nikomu nic do tego.
Nie każdy lubi grzać dupę przez 400 km,ja wolę kilku dniowe wycieczki i rozsądnie rozłożony dystans,pozdrawiam wszystkich moto zakręconych.
Hej Bzyk,
Wycieczki kilkudniowe są zarąbiste i ja i moi koledzy też je uwielbiamy. Jest tylko mały problem z czasem. Większość z nas pracuje, niektórzy w weekendy, więc na takie wycieczki możemy pozwolić sobie 2 - 3 razy w roku niestety. Co weekend zostaje niedziela i tak staramy się zaplanować wyjazd żeby coś zobaczyć i pojeździć.
Witam czy mamy jakieś propozycje na niedzielę ???
W Tuszynie jest zlot BANDITÓW więc się wybieram.
Kurczę znów wpisu nie ma. W niedzielę jest zlot banditów,więc się chyba wybiorę.
Motoserce w Skarżysku Kam. 30 czerwiec. (info)
Hej.
Jutro do Ciebie zadzwonię. Jestem w trakcie powrotu z wakacji. Jak przyjadę do domu o takiej porze że dam radę się ogarnąć to pojadę z Tobą na ten zlot.
Witam,
Okazało się że jednak w tą niedzielę jestem jednak na miejscu i mogę pośmigać. Spotkanie jak zwykle Leclerc o 8.00.
Co do kierunku wyjazdu sprawą otwartą i do ustalenia.
Pozdrawiam.
Jakieś plany na najbliższą niedzielę? Może uda mi się wyrwać z domu.
Myślę że jeśli pogoda dopisze to coś się wymyśli
nareszcie mam wolną niedzielę, a może nad wodę ??? zalew "Czyste" co Ty Grzesiu na to? mam nadzieję że burza w tym roku nie zawita....jak poprzednio.Gdyby tam,to o 9-tej dobra pora na start.Oczywiście jestem za większością głosów co do trasy.
Mnie jak zwykle,pasuje każdy kierunek. Liczy się ekipa,więc możemy pojechać.
Witam,
Z Gregorem myśleliśmy nad jakąś dłuższą trasą. Może Toruń. Tam nas jeszcze nie było a podobno ładne miasto. Start o 6.00 a powrót o 20.00 albo później.