Do gościa z 09:56 ,tak była rozmowa na temat Transfogarasu i Transalpiny,temat aktualny kolego ze spotkania na ul.Focha.Ja ze względu na brak możliwości urlopowych w czerwcu odpadam lecz dwu kolegów tam jedzie,jeśli jesteś zainteresowany wyjazdem podam Ci namiary na gości.Podaj jakiegoś meila ,numer telefonu jakiś namiar na siebie gdyż (bez obrazy proszę) nie podpisałeś się pod tekstem i nie kojarzę do kogo piszę.
Burgman, no faktycznie zapomniałem się podpisać ;) Ja właśnie byłem na Rumunii i opisałem to w poście o 9:56, więc drugi raz nie pojadę w tym roku Romecikiem ;)
Dajcie znać jak będziecie jechać na mazury.
Gość bak czym latasz bo zależy z kim chcesz jechać .Grupa ADV to ok 90 ,Moto MIX trochę szybciej;).
Piszesz o V-max czy o przelotowej?
Ciekawe czy technicznie jesteście też mocni jak szybcy ? bak miał na myśli moc w KM.
Gościu z 8.40 Moto Mix nie "zap....dala", jeździmy z prędkością przelotową ok 100km/h do 120km/h. Jeździmy bezpiecznie i spokojnie. Najważniejsze dla nas jest bezpiecznie dojechać i bezpiecznie wrócić. Mylisz nas z innymi motocyklistami, którzy ganiają ile fabryka pozwala głownie w koło komina.
Nie pytałem o moc silnika,tylko o to z kim chce jechać. Zawsze możesz podjechać pod Leclerk a i zobacz jakie motocykle mamy .Nie pytałem złośliwie,bo to nie jest wątek dla hejterów. Choć i tacy też próbują tu zasiać ziarno niezgody .Nie wiem kim jest ten bak więc pytałem,z kim chce jechać bo ostatni wpis był z grupy ADV. A pytanie dość nie sprecyzowane. Swoje złośliwości zostaw sobie na inny wątek,bo nas to nie rusza. Pozdrawiam
Jedziemy na Ożarów w weekend bo są dni Ożarów
Cześć Chłopaki,
Ja właśnie wróciłem z wycieczki objazdowej po Czarnogórze. Nie byłem w Rumuni, ale tu jest przepięknie. Zrobiłem około 400 kilometrów po górach i niestety samochodem. Takie serpentyny i różnice wysokości że szok. A widoki nie do opisania. Raj dla motocyklistów.
Pozdrawiam całą grupę i już nie mogę się doczekać kiedy razem pokazujemy.
Cześć Grzechu miłego wypoczynku dla Ciebie i twojej rodziny również,obcykaj trasy,to może się wybierzemy motocyklami.
Moje gratulacje Grzesiu,Czarnogórę planuję na przyszły sezon urlpowy,super że odpoczęliscie,pozdrawiam serdecznie Ciebie wraz z Twą małżonką Eweliną
Mirek W.
Bandit źle się wyraził. My cały czas odpoczywamy i jeszcze nie wróciliśmy :) Wczoraj zwiedziliśmy kanion rzeki Morača i Tary oraz Crno Jezero i ilość oraz jakość zakrętów podkręciła mu w głowie. Pozdrawiamy gorąco :)
Może jakieś spotkanie integracyjne ? Bo tak słodzicie że motocykl gaśnie,więcej męskości w tej moto pasji!
Spotkania integracyjne są w prawie każdą niedzielę pod leclerkiem, trwają góra 15 minut (zawsze się ktoś spóźni) a potem w trasę. Wolimy jeździć niż się spotykać po barach i pić (jak to zazwyczaj bywa na spotkaniach integracyjnych).
Do gościa z 7.14 zawsze możesz podjechać pod Leclerk a. Jak ci motocykl gaśnie,Nie musisz czytać