https://pl.tripadvisor.com/Attraction_Review-g5990328-d12411546-Reviews-Krasiczyn_Castle-Krasiczyn_Subcarpathian_Province_Southern_Poland.html?m=19905
Ostrowiec- Chyżne- Tatranska Łomnica-Nowy Sącz- Ostrowiec
Myślę że pogoda pokaże i podejmiemy decyzję w niedzielę rano. Jak zwykle Leclerk 8 rano
Witam,
Mam plan na jutrzejszy wypad. Jak pogoda pozwoli to proponuję jezioro Czorsztyńskie + wierzą widokowa w Lubaniu. Odległość taka sama jak nad Solinę a są tam dwie tamy i zamek. Co Wy na to?
Hej
Szerokości, przyczepności, pogody i frajdy z jazdy na Hel. Nie zgubić mi tam po drodze swoich drugich połówek. O której startujecie?
Narka
My 3 -Go mają lecimy na majówkę w góry i wracamy w sobotę
Pozdrowienia z lwowa. Czego nie jesteście na Helu? Coś nie wypaliło?
Pogoda w tamtym rejonie do bani więc w drugą stronę. Pozdrawiamy i do zobaczenia w domu.
W prognozach na Helu 12-13 stopni. Kumpel był nad morzem w zeszły weekend to mówił że na plaży w kurtce i czapce śmigał. A na południu zapowiadają 28 stopni.
Jeśli ktoś jest chętny, jutro 3.V zbiórka o 8:00 pod leclerkiem lecimy na Izdebki.
Witam jednośladowców ze zbiórek pod L.Clerkiem lub jak kto woli z Moto-mixa,dziś wróciliśmy ze słonecznego Lwowa.Udaliśmy się tam 1-szego maja,pogoda super dopisała nie wspomnę o 6-ścioosobowej ekipie ,która jak zawsze daje największą satysfakcję.Lwów to piękne stare miasto,warto je zwiedzić.Mieszkańcy Ukrainy bardzo sympatyczni,uśmiechnięci,życzliwi dla nas polaków.Polecam zwiedzenie zabytków starego miasta ,cmentarza Łyczakowskiego oraz tzw zamku wysokiego (piękne widoki na cały Lwów)Polecam hotel w miejscowości Brodki oddalonej o 28 km od centrum gdzie spędzilismy dwie noce.Hotel bardzo czysty,obsługa miła ,ceny niskie ,motocykle garażowały w miejscu zamkniętym nic dodac i nic ująć-serdecznie polecam.W samym Lwowie oprócz atrakcji turystycznych,żarcie pychota za małą kasę.Na uwagę zasługuje w centrum "Chata puzata",chętnie udzielę szczegółowych informacji .Pozdrawiam Mirek W.
Będąc uczestnikiem tejże wycieczki potwierdzam napisane powyżej slowa faktycznie warto jechac obejrzeć historyczne miejsce i poznac tych sympatycznych ludzi
LWG
Witam jutro o 10.00 leclerk wyjazd krótki bo wszyscy zjezdzeni po majowce. Trasa do 100 km wstępny plan muzeum lotnictwa w Mielcu chętnych zapraszam/zapraszamy.
Witam wszystkich z Moto-Mixa,półmetek tygodnia ,ile osób robi przymiarki do niedzielnego wypadu z parkingu L.Clerk-a ? jakieś propozycje wypadowe?
pozdrawiam Mirek W.
Ja niestety pracuję w niedzielę, wiec odpuszczam