Generalnie Chabowka to już rabka wiec faktycznie 30 minut drogi różnicy. Wiec albo z samego rana na Zakopiec albo azymut na inną stronę, np jezioro białe, droga miła i przyjemna tylko w kwestii zwiedzania tak średnio wsumie. No ja jak to ja się dostosuje :)
ale może być jezioro białe ,mnie wszędzie pasuje ważna ekipa a cel drugorzędny
Moze muzeum wsi polskiej kolo Lublina po drodz ???
Ja jestem otwarty na propozycje a reszta naszej grupy chyba też.
No i stało się znów bezplan w kwestii celu; ) a tu sezon ledwo zaczęty hehe. Może czas zagłosować?
Sam zaproponowałeś białe a Chełm po drodze więc o co chodzi:-)
Witam,
Panowie uratuje nas tylko spokój :)
Po to dyskutujemy żeby wybrać jakiś kierunek przed niedzielą.
Białe może być. Muzeum wsi możemy zaliczyć, a obok Okuninki jest muzeum zagłady w Sobiborze plus park krajobrazowy.
No i czekamy na inne propozycje.......... Przed niedzielą coś wybierzemy.
My jesteśmy zawsze spokojni i tak w niedzielę polecimy gdzie zadecyduje większość. A że się lubimy to się trochę podroczymy. Lewa dla wszystkich
Myślałem że napiszesz że w niedziele i tak pojedziemy gdzie indziej hehe; ). Ciuń nieprecyzyjnie wsumie to napisałem bardziej pasowałoby bez decyzji niż bez plan; ) chociaż bez decyzji planu tez nie ma. .. hmm chyba za dużo filozofii. Bo to trzeba jechać nie myśleć chyba. ;) LWG
A tak jeszcze ku przestrodze "wyczyn" kolegi po kole ( i na kole ) w ostatnią niedziele na Zakopiance:
https://www.youtube.com/watch?v=PRwTW_hPdYI
za dużo studiów i filozofia ci sie włącza ha ha ha ;)
w niedzielę jest też parada napoczątek sezonu w Lublinie ale kiepska godzina więc chyba sobie odpuścimy
Trafiłeś w punkt kolego ! Akurat były w niedziele pierwsze zajęcia z filozofii, tyle że mnie to akurat nie było na nich, to może nadrabiam ;) o której ten Lublin ?
chyba od 11 zbiórka ale sobie darujemy bo parada zaczyna się o 11,30 do ok.12,30
Witam,
To co? Zostaje Białe? Jeśli tak to plan jest taki: Muzeum wsi w Lublinie, Sobibór koło Okuninki i jak starczy czasu to podziemia kredowe w Chełmie.
Koledzy prosiłbym bo jesteście najbardziej w temacie o wrzucanie tu na forum info gdzie co i kiedy, chodzi mi o imprezy motocyklowe, złoty czy jakieś spotkania bo w tym momencie to mogę tylko autem z dzieciakami a Moto w garażu ;-) a małoletni bardzo zlotami i paradami zainteresowani ;-)