Ustalamy wyjazd na 8:30 z pod Leclerka kierunek Otrębusy kto chętny wpisywac się
Pozdrawiam LWG
Ponawiam prośbę o fotki cudactw z Otrębus,impra sportowa w mej firmie więc...chciało by się.
Szerokości Wam chłopcy życzę,fotoradarów które robią fotki tylko z przodu pojazdu,dobrej pogody,dobrej atmosfery między Wami nie muszę życzyć gdyż w tej grupie zawsze ona panuje,za co Was wszystkich bardzo wysoko cenię.
Mirek
Ja się piszę
A skalowane już wszystko ?
A śniadanie już zjedzone? ;-)
Miało być czy spakowane już wszystko i czy sprzęt w gotowości?
Hej,
Rafał możesz jechać śmiało, moja żona nie jedzie to nikt Ci nie zje obiadu.
Cześć
Kto na miejscu ? Dziś Ostrowieckie Otwarcie Sezonu Motocyklowego połączone z Otwarciem Baru Motorcyles Bar "Za siedem siódma" godzina 18 ul Górzysta 12B :) Pokażmy ilu Nas jest ! LwG
Hej,
Kolego 600V napisz coś więcej o tym wydarzeniu. Jest to nowy klub motocyklowy, czy bar do którego mogą zajrzeć wszyscy.
Wyjazd do Otrębósów jak zwykle udany ekipa jak zwykle stała dopisała i zyskaliśmy nową miłośniczkę wyjazdów weekendowych,pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Mysle ze pomysł przy dzisiejszym obiedzie z wyjazdem do Zakopanego jak najbardziej trafny więc kto zainteresowany niech da znać i montujemy ekipe na kolejny fajny wyjazd byle tylko pogoda dopisała
Pozdrawiam LWG
wiecie że mnie nie trzeba długo namawiać ;-),czyli jest już dwóch.
Mówimy o najbliższej niedzieli? No to 3
No wiem że na Ciebie można zawsze liczyć. Pozdrawiam lat.
Witam
Tak na chłodno to myślę że Zakopane to trochę mało atrakcyjny kierunek. W butach motocyklowych za dużo nie pochodzimy. Po drugie tam jest 300 kilometrów. 5 godzin jazdy w jedną stronę. Myślę że drugi pomysł z niedzielnego obiadu (trawię go do tej pory) czyli muzeum kolejnictwa w Chabówce to ciekawszy kierunek. Co Wy na to?
Myślę że to dobry pomysł:-) tym bardziej że pojadą z nami nasze
,, połówki '' .Więc może zakopiańskie szczyty odłożyć na później i na kilka dni.
Ale patrząc na to z drugiej strony to Chabowkę od Zakopanego dzieli niecałe 40 km więc być tak blisko i nie zajechać to trochę szkoda .Jeżeli chodzi o muzeum w Chabówce to niema aż tak wiele eksponatów do oglądania Myślę ze temat jest jeszcze do przedyskutowania nie koniecznie na tutejszym forum co o tym myślicie ???