Małe sprostowanie Mireczku bo nie byłeś do końca na spotkaniu przełożyliśmy wyjazdy na 8 jeśli dłuższy to nawet wcześniej żeby był czas na zwiedzenie czegoś bez pośpiechu,niby godzinka ale wiesz jak było w zeszłym sezonie czasami wszystko w biegu.No ale to jak już komu pasuje lewa dla wszystkich.
Tylko czekać na pierwszych dawców ...
Jak zwykle nie można razem tylko każdy osobno ale wolność Tomku lewa koledzy. Ja wolę dalej pojeżdzić po zimie.
A tam zaraz nie można. Hasło padło marzanna u płota. Trzeba tylko wybrać termin i robimy to.
A może dziś o 9 tej zrobimy rundkę???? żart chłopcy oczywiście z mej strony.Wiosna szybko wróci,śnieg trochę błota zrobi,szybko spadł to i szybko stopnieje.Pozdrawiam grupę Moto-mixa lub jak kto woli ....wszystkich motocyklistów
Mirek W.
Na tą chwilę chyba nie ,pogoda widzisz jaka jest więc humory podobne.Na najbliższy sezon zaplanowane wyjazdy to Częstochowa,Hel ewentualnie Lwów,niewykluczony Transfogaras.Wszystko będzie zależne od pogody,wolnego czasu i indywidualnych spraw każdej osoby.Tradycyjnie będziemy się spotykać w każdą niedzielę o godzinie 9 tej na parkingu L.Clerka i zgodnie z tradycją wybieramy trasę zaproponowaną przez kogoś z grupy.W niedzilne wyjazdy przewidujemy trasy nie dłuższe jak 400-500 km aby wieczorem być w domu.Pozdrawiam Mirek W.
No słabo bo jedną uciekła ;-)
Witam szanowne grono kolegów motocyklistów. Za tydzień odbywa się tradycyjne moto święcenie kasków=koszyczków. Nie słyszałem aby w regionie coś takiego było obchodzone, więc marzanna marzanną ale może warto zakrzewić jakąś tradycje regionalną tylko u nas ? Przesyłam link do podobnej imprezy gdzieś pod Toruniem:http://pozatorun.pl/archiwa/setki-osob-ze-swieconka-w-przysieku
Ma ktoś może opony z kolcami? Chciałem pojeździć w sobotę (przepalić po zimie) a tu biało za oknami. Jak tak dalej posypie śniegiem to się zaspy porobią. I jak tu pojeździć ?
No dokładnie :-(
z innej " beczki" -jeździ ktoś z Was BMW F800 ST?
Witam Mirku nr telefonu masz wysłany
Witam,
Patrzyłem właśnie na prognozę pogody. Wygląda na to że będzie ciepło i bez deszczu.
Pamiętajcie że dzień wcześniej w sobotę jest topienie marzanny w Sandomierzu. Spotkanie w Bidzinach na Orlenie. Jak dowiem się o której godzinie to napiszę.
W Bidzinach nie ma stacji ORLEN
Wyjazd z Górki Przeprośnej do Częstochowy jest o 10, więc myślę że trzeba z Oca wyjechać 6 -6.30 aby chwilę odpocząć na miejscu, 7 to trochę za późno.
Ok Dzięki za informację No to szerokości ! Lwg :)
Otrebusy powiadasz, to wpadnijcie na kawę; ) o ile pomysł wypali.
Przy okazji w Wawie jest też motobazar gdyby kogoś interesowały zakupy