A ja na jutrzejszy wieczór, zadzwonię do Ciebie i może coś się dowiem; ) LWG
Pomysłów wiele ciekawe ile z tego sie zrealizuje ???
Dokładnie myślę że życie zweryfikuje a czas pokaże .
No moze jak sie ociepli bo ostanio w lokalu to troche chlodno bylo, oczywiście jak najbardziej jestem za bo nie wszystkie kwestię były poruszone
jeśli o mnie chodzi może być następna niedziela ale może jakiś większy lokal bo tam ciasno i zimno .Niektóre kwestie można poruszyć w naszym wątku ,większość z nas już wie czego się spodziewać i spotykamy się też na gruncie towarzyskim mamy też kontakt telefoniczny .Jeśli ktoś chce się czegoś dowiedzieć zawsze może zapytać lub dodać swoją propozycje jak zawsze
Czyli można krótki terminarz spisywać :
1. Końcówka marca Sandomierz ( o ile pogoda pozwoli )
2. 7 kwiecień otwarcie Częstochowa
3. Pewnie Święty Krzyż ale kiedy dokładnie ? Co powziete dalej?
Małe sprostowanie - Częstochowa 8 Kwietnia
Jak koledzy napisali powyżej .....plus inwencja pomysłodawcy na letni niedzielny wypad.Nie tworzymy grupy zobligowanej statutem czy składkami członkowskimi.Przyjmujemy zasadę ,że wracamy w takim samym składzie jak przy wyjeżdzie.Spotykamy się co niedziela na parkingu L.Clerka (od strony Denkowa) o godzinie 9:00,kto ma najciekawsza propozycje trasy to ją akceptujemy.Przyjmujemy zasadę ,że jeden prowadzi kolumnę motocyklową ,pozostali "na suwak" aby każdy widział początek i tył Kolumny ( w lusterku) nikogo z grupy na trasie nie zostawiamy ,chyba ,że ma takie życzenie.Jedziemy z prędkością umiarkowaną dostosowaną do warunków pogodowych ,kondycyjnych i innych.Pojemność motocykla powyżej 100 cm sześć,wiek i płeć bez znaczenia ,za całym szacunkiem lecz dziękujemy motorowerzystom.Większość ksywek na tym forum ,w tym temacie to super ludzie z naszej grupy.Normalka iż każdy odpowiada za siebie,niedzielne trasy to około 400 km,czasem więcej czasem mniej...demokracja u nas panuje..prawdziwa demokracja.Dziękujemy za uczestnictwo szaleńcom i innym dywersantom.Lubimy coś zwiedzić,obejrzeć,gdzieś się zatrzymać w ciekawym miejscu... turystyka motocyklowa,wikt we własnym zakresie ,co kto lubi,hot-dog plus cafu na Orlenie chyba każdemu smakuje.Serdecznie zapraszam w imieniu kolegów i swoim Mirek W.
Cześć
07.04.2018 Orlen stacja w Bidzinach zbiórka g.14;30 przejazd do Sandomierza"Topienie Marzanny'
Motomarzanna Pozdrawiam LwG
Wolę zaczynać wyjazd od swojego miasta, i dopiero całą grupą dołączyć do innych.
Mam rozumieć że Sandomingo wyznaczyło termin w dniu otwarcia w Częstochowie? Szkoda liczyłem na oba wyjazdy, jednak Częstochowa wygrywa w tym wypadku.
Czy ktoś chętny na majówkę do Lwowa? zaznaczam ,że paszport niezbędny.
No może ja bym się się skusił ale to jeszcze nic pewnego, bliżej terminu wyjazdu będę wiedział konkretnie
Lwów fajna sprawa i niedaleko, jednak na Majówkę wstępnie przyklepany Hel no i ja dopiero składam wniosek o paszport. Koszt wydania to jedyne 140 zł plus oczywiście czas jazda i fotografie ( teraz i tak trochę taniej niż wcześniej), no i nalezy pamiętać że pobierają odciski palców a to też nie każdemu pasuje ;)