Bandit już szykuje nowe oponki ;-) widziałem jakie czyli duzo jazdy się szykuje ;-)lewa dla wszystkich
Panowie to ja też na 16 w bistro zawitam, tylko powiedzcie mi jak Was poznam, bo kilku z Was tylko raz pod e leclerc widziałem:)
Gregor będzie miał na głowie czepeczkę z logo Yamahy. A przyjedziemy najprawdopodobniej razem to nas rozpoznasz.
My się prawdopodobnie znamy. O ile masz ten sam nick co na forum ADV. Raz zrobiliśmy razem trasę z Krzyśkiem z Biłgoraja - troszkę offu przy Wiśle i asfalty. Tu Rafał - srebrna Honda Transalp.
Aaaaaa to już wiem, nie pomyślałem, że transalp tutaj to Ty :)
Jutro będą
Podbijam. Spotkanie w niedziele 4.03.2018 w Bistro na Focha. Moze jeszcze ktos zdąży przeczytać i przyjdzie do nas na spotkanie motocyklistów.
Mafia---Mania Szybkości, Radio Ostrowiec ZAGŁOSUJ !!!!!
No i mnie neistety nie będzie, grypa wygrała. Wypijcie moje zdrowie bo się przyda ;) LWG
Spoko, wypijemy pierwszą kolejkę za Twoje zdrowie. Kuruj się.
wszedłbyś na forum kompanii i podesłał mi swój nr, bo nie mogę znaleźć, a zadzwoniłbym jak podjadę na focha
Fatum :"Mania szybkości"
Witam kompanów,mam nieskromne pytanie: o której zakończyła się narada w dniu wczorajszym?
ok 17.40. Wcześniej sukcesywnie towarzystwo się wykruszało. Ostatni wyszli ok 17.40.
śledżcie nowy wątek na 2018 r