Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Wyjazdy motocyklowe 2017 - weekendowe

Pasowałoby spotkać się przed wyjazdem do Sandomingo. W zeszłym roku topienie marzanny było chyba 26 marca. Jeżeli chodzi o miejscówkę - warsztat to jestem za. Proponuje wybrać jakąś niedziele lub sobotę kole wieczora (sporo ludzi pracuję w soboty)

Gość_transalp
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

mnie też pasuje sobota wieczór bo na tygodniu stanowiska zajęte .termin dowolny

Gość_Gregor 71
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Witam wszystkich,

Spotkać się jak najbardziej popieram. Mam kilka pomysłów na weekendowy (niedzielny) wyjazd. Co do Rumunii to ja również nie dam rady w tym roku jechać. Nie dostanę dłuższego urlopu dwa razy.

W majowy weekend też zostałem trochę wysterowany i jeśli firma będzie otwarta to ja muszę być w pracy. No cóż taki mamy klimat. Ale postaram się coś wykminić żeby na Hel jechać

Gość_Bandit
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja zwykle pół tekstu ucięło. Masakra.

Gość_Bandit
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Druga połowa:

Myślę że w tym sezonie dołączy minimum kilka osób. Myślę tu o Waldku i Kubie. Kuba kupił moto na sam koniec sezonu 2017.

Proponuję założyć nowy wątek. Data w tytule jest trochę myląca.

W nadchodzący weekend możemy spotkać się gdzieś w knajpce.

Gość_Bandit
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jeśli będzie opcja spotkania się w niedzielne popołudnie/wieczór, to chętnie podskoczę, jeśli w sobotę, to odpadam :)

Gość_zmstr
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

No to proponuję wstępne spotkanie w niedzielę (4.03.2018) powiedzmy ok 16-17.00 (a jak pasuje inna godzina to podawać). Tylko gdzie?

Gość_transalp
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Bistro na Focha?

Gość_zmstr
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Bistro może być. Tylko nie wiem czy stolika nie trzeba zarezerwować. Ciekawe ilu chętnych będzie na spotkanie.

Gość_Bandit
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Witam wszystkich jednośladowców a szczególne ukłony do niepisanego Moto-Mixa co to na parkingu L.Clerka w każdą niedzielę spotyka się.Zmstr z dn.21 luty ma rację dotyczącą Transfogarasu.Trasa to jest czyszczona z kamieni (po zimie ,każdego 20 ego czerwca ) stąd wiem ,że któregoś roku próbowałem ją przejechać przed datą 20 czerwca i co się okazało...po kolejnym zakręcie sterta kamieni na drodze ,nie do pokonania samochodem (motocyklem też)Jechałem wtedy do Bułgarii i tam mi gostek powiedział że trasa jest czyszczona po 20 czerwca a jeżdzić można do września gdyż we Wrześniu czasem na trasie jest śnieg i ...kicha z jazdy i innych przyjemności jak biwakowanie w Karpatach pod chmurką (jest to w Rumuni dozwolone).Pod rozwagę na najbliższe lato proponuję również Lwów bo blisko,tanio i tam możemy sie z naszymi portfelami czuć jak Anglik na rynku w Krakowie.Serdecznie wszystkich pozdrawiam Mirek W.

Gość_burgman
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jeśli chodzi o spotkania barowe to ja w niedziele odpadam, ale tak jak mówiłem czas mam mocno ograniczony wiec w razie co poprostu przyjdę. Nie obraze się za pominięcie w planach; ) Rumuni była wstępnie planowana na sierpień ale marnie to widzę. Jeśli chodzi o Lwów to chyba trzeba się uzbroić w paszporty czyż nie?

Gość_AdrianOstr
          Zgłoś
          Odpowiedz

Pojeździjmy może najpierw po Polsce, jest jeszcze tyle miejsc do odwiedzenia że .......

braknie sezonu :)

Oczywiście jak ktoś chce jechać do Rumuni to ja nie mam nic przeciwko :)

Gość_Bandit
            Zgłoś
            Odpowiedz

Kolego Grzegorzu moje zdanie juz wyraziłem ale powtórzę byle by ekipa była bo bez ekipy to ch*** ;) może być nawet pcim dolny. A na Rumunię kusząco tylko zwarcie musimy się ogarnąć co by powyższa opinia nabrała prawdy hehe

Gość_Armator
              Zgłoś
              Odpowiedz

Dokładnie tak.

Gość_Bandit
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 113

Odp.: Wyjazdy motocyklowe 2017 - weekendowe

Mała stała ekipa już jest. Większa może będzie. Na ostatni wspólny dłuższy wyjazd spod Leclerka wyjechało i wróciło 8 maszyn. Fajnie by było coby większa ilość jeździła wspólnie - nie każdy zawsze może jechać i czasami były wyjazdy na 2 moto albo w ogóle nie miał kto jechać. Ja się dołączyłem do Moto-Mixa w 2017 roku i nie żałuję - ekipa zgrana i nie strach z nimi jechać na dalsze wyjazdy. Nie ma żadnych wygłupów na drodze, żadnego "kozaczenia" mamy spokojnie i bezpiecznie dojechać do celu i wrócić.

Czyli spotykamy się na Focha w Bistro o 16.00 w niedzielę?

Gość_transalp
                Zgłoś
                Odpowiedz

No ja też dołączyłem do Moto-Mixa w 2017 było kilka ciekawych wyjazdów myślę ze grupa sie powiększy i ten rok będzie jeszcze ciekawszy. Jak czas pozwoli tez postaram się być na spotkaniu

pozdrawiam Lwg

Gość_DL 1000
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Ok. Ja będę w Bistro o 16 w niedzielę.

Do zobaczenia.

Gość_Bandit
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
7 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę