Hej
Pełnego baku pod korek i Szerokości Przyczepności Zlotów itd.:0
LWG !
Najlepszego !
A co z Wośp? Działamy coś ???
Witam
Podbiję temat: Bractwo Motocyklowe i nie tylko Coś działamy razem na WOŚP? Single,Black Point i..... Siema LwG.:)
Wątek założyłem na początku sezonu 2017 i odzew był bardzo słaby tylko stała ekipa odpowiadała nikt ze zrzeszonych,potem daliśmy sobie spokój z tym forum .Coś tam nie działało czy coś przez przypadek dowiedziałem się że znów działa.Myślę że trudno będzie zebrać ekipę zimą jeśli w sezonie jest lipa ,większość lata koło komina nie są zainteresowani dłuższymi wyjazdami.Sprobuję założyć nowy wątek na ten rok i zobaczymy ale myślę że nic się nie zmieni LWG dla wszystkich co czytają .zobaczymy ilu będzie chętnych na rozpoczęcie sezonu myślę że wielu zimuje motocykle i szykuje do sezonu mam nadzieję że w tym sezonie znów ktoś fajny do nas dołączy .
Hejka witam ale rączki świerzbią ale by sie pojeździło, no niestety jeszcze trzeba poczekać a jak u was jest ochota piśmigać ???
ochota jest zawsze tylko aura nie łaskawa, za to dziś moja fazerka dostała nowy napęd DID i oczywiście olej i filtry jak co sezon pozdrawiam lwg
Potwierdzam bo akurat widziałem ten napęd
Czy na forum jest cenzura xD? Czy limit do jednego zdania. Trochę ta moja wypowiedź była dłuższa. Tak czy siak po za swiadkowaniem Gregoriwi uprzejmie informował w niej ze 7 kwietnia pierwszy sprawdzian ilu chętnych a ilu teoretyków. To też 7.04 wylot do Częstochowy na otwarcie sezonu.
Mój zamknął się wprawdzie 27 grudnia, wiec może okazać się ze przerwa będzie krótka tego roku
Myślę ze ja będę chętny oby tylko pogoda dopisała, początek kwietnia może być różny więc i wyjazd pod znakiem zapytania pozdrawiam lwg
Prawdopodobnie w Sandomierzu będzie wcześniej "topienie marzanny".
Jak będzie pogoda to łapię się na Częstochowę - wpisuje termin do kapownika.
Sezon 2018 otwarty 6.01.2018 (Trzech Króli) niestety od tamtej pory zima.
jest tu ktoś na enduraku co planuje gdzieś dalej np.Rumunia?
Docieram WFM i pyrkam na miejscu.
Oczywiście Sandomingo się też zaliczy ale Częstochowa jest pewna i nie odwolalna nawet jeśli będzie śnieg do pasa; ) chociaż ja napewno uzaleznie wyjazd od pogody. Deszcz i ciepło jeszcze ujdzie ale śnieg to przesada. W zeszłym roku w Sandomierzu odczuwalna była minus dwa ale sucho i sporo ludzi było
Dla prawdziwego zapaleńca nie ma przeszkód ani w lato komary na zębach ani w zime snieg do pasa ha ha
lwg
Ale jakoś w zimę motórzystów nie widuję a wydaje mi się że znani mi są zapaleńcy ;). Po za tym to jak i całe wyjazdy zwykle jest weryfikowane na bieżąco. Fizyk powiedziałby że ilość motorzystów jest wprost proporcjonalny do ilości chmur na niebie heheh.