hejka,byliście dziś gdzieś na wypadzie motocyklowym,ja wczoraj grilowałem tęgo więc dziś...pauza.Pozdrawiam Mirek W.
Hej. Jeśli szukasz taniego motocykla do zrobienia to znajomy chce sprzedać czerwone Suzuki GSX 600 za jakieś 2500 zł. Rok bodajże 2000, plastiki poobijane, chyba dekielki po obu stronach popękane i cieknące, łyse opony. Stan wizualny ogólnie słaby, nie wiem jak silnikowo. Wymaga sporo pracy ale może warto kupić tanio i zrobić po swojemu. Jedna duża wada - niewygodna pozycja za kierownicą, siedziałem wczoraj na nim i ta pozycja stanowczo nie dla mnie.
szukam moto dla brata musi być wygodny i tylko turystyk
No wyjazd był skromny bo wkoncu ruszyłem sam ale parę okolicznych wsi odwiedziłem; ) . W sobotę w miejscowości Przedbórz jest moto serce ja ruszam tam ze znajomą około 11 ( do ustalenia ) z Gregorem71 rozmawiałem i raczej nie ogarnie. Ktoś preferuje?
Witam,
Mi niestety dwa najbliższe weekendy wypadną z kalendarza. Szef wysyła mnie w delegację. Cóż nic nie poradzę. Ale myślami będę z Wami :)
Jak by ktoś był zainteresowany to 04.06 jest cykliczna impreza motoryzacyjna w Skaryszewie.
Pozdrawiam
No dobra, dziś w wyniku zdarzenia drogowego wpisałem się na listę urlop na czas bliżej nie określony
Adrian ,ważne że Ty jesteś cały ,rozmawiałem z Grzesiem przed chwilą na Twój temat,resztą się nie przejmuj to rzecz nabyta i tylko kwestia czasu kiedy będziesz śmigał.Na temat przyczepki Grzesiek Co podpowie...bo jest taka u mego kolegi.Pozdrawiam Mirek W
Jaka przyczepka jest potrzebna, ja mam zwykłą lekką - można na nią wrzucić jakieś 550 kg, ma jakieś 2 m x 1,2 m. Co potrzeba przewieźć? Moto?
Mam nadzieję, że nic Ci się stało. Maszyna rzecz nabyta, zdrowie ważniejsze.
Na jutro jakiś wyjazd się szykuje ???
Ok moto a raczej jego resztki juz w domu. Wielkie dzięki za pomoc w organizacji przyczepki ; ) . Oraz słowa pokrzepienia dobrze że tylko gnaty bolą. I staraty materialne na koszt oc sprawcy
Może też wybrałbym się gdzieś jak będzie pogoda...
O ile odpowiada Wam tempo spacerowe przy 500ccm :-)
Podbijam coby było w miarę na początku forum - zaraz ma zniknąć możliwość dodawania postów
dajcie jakiś namiar do kontaktu, juz jakis czas temu zjezdzilem okoliczne wsie i nie tyko, a teraz jakos brak motywaccji