Może ktoś wyjeżdża do Bułgarii 10 sierpnia?
To pewnie się tam na miejscu spotkacie.
Skąd macie kasę na takie wyjazdy? Ja jakoś odłożyć nie mogę.
ja 13 tego też mój wylot z Warszawy a twój?
My na 11 amy już rezerwacje.
Ile taki wyjazd kosztuje od osoby na tydzien jesli sie go samemu organizuje?
Rodzina czteroosobowa z dojazdem,zakwaterowaniem i jadzeniem z produktów kupionych w markecie ok.3tyś.
bez żartów- 3 tysiące? A sam dojazd wyjdzie ok 1.500zł. Doba w apartamencie to ok. 40E. 5 - 6 tysięcy , to minimum, które trzeba wydać. Nie piszcie bzdur...
Witam znalazłem apartament za 50€ dziennie od rodziny z basenem, Blu summer.
Ja w podobnym terminie samochodem z noclegiem w Rumunii.Byłbym więc zainterwsowany.Hotelu jaszcze nie rezerwowałem ale myślałem Obzar lub Sł.Brzeg
podróż samochodem to poroniony pomysl do tego trzeba doliczyć wymiane co najmniej 2 opon w rumini lubia tam rzucic co nie co na drozke by kupic oponki :)))trza doliczyć 600 zl
Po pierwszwe Kto Ci powiedział że jadę przez Rumunie? Po drugie to "ty" chyba jestes poroniony? Jak najdalej się było w Siennie to się tak ma!!!!!!
Dwukrotnie w poprzednia wakacje tj.2013 i 2012 byłam swoim autem w Bułgarii jadąc przez Rumunię, żadnych opon ani innych części nie zmieniałam,Rumuni przesympatyczni, traktowali nas-Polaków bardzo,bardzo miło.Wrażenia widokowo-krajobrazowe niesamowite.Nie wiem skąd taka niechęć do Rumunii.....
Cześć. Właśnie dla tego że ktoś nigdy nie wystawił nosa poza Bodzechów i Ćmielów to ma najwięcej do powiedzenia!!! Przepraszam Bodzechów i ĆMIELÓW.
Więc?
Więc jest ktośchętny dołaczyć? 10 sierpnia koło 8 tano z Ostrowca.