Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

Odp.: Wygrana premier Szydło w Europarlamencie wg 77% głosujących w sondzie

Kasandra66 na szczęście wystąpienie pani premier oceniali ludzie mądrzejsi niż Ty ;) Nawet opozycja twierdzi że Szydło sobie nieźle poradziła. Ja wiem, że Ty byś wolała żeby pani premier się tam ośmieszyła no ale jak widzisz, nie udało się ;) Mamy bardzo dobry rząd, który po tej debacie złapał wiatr w żagle i bardzo dobrze.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Wygrana premier Szydło w Europarlamencie wg 77% głosujących w sondzie

Kasandra66 widocznie jest zwolennikiem prania swoich brudów w obcym domu. Niektórzy z własnej historii nie wyciągnęli wniosków, albo jej po prostu nie znają. Na nieszczęście jest wśród nich spora grupa polityków opozycji.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Nie, nie jestem zwolennikiem. Dla mnie wystarczającą klęską jest, że nasz kraj został wezwany do tłumaczenia się. A to czy ona "wygrała" czy nie to sprawa drugorzędne

Gość_Kasandra66
              Zgłoś
              Odpowiedz

nasz kraj został wezwany do tlumaczenia sie na usilne prosby PO.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 51

Twoje zdanie Kasandra66 jest nic nie warte bo z góry wiadomo co napiszesz. Żeby nie wiem co się działo to będzie dla Ciebie źle bo nie lubisz rządu. A tłumaczyć musieliśmy się dlatego, że opozycja nie potrafi pogodzić się z przegraną i lata na skargę opowiadając głupoty. Ot i co.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Czyli prawo do wypowiedzi mają tylko ci, którzy lubią rząd?

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Tego nie napisałem gościu 11:36. Chodzi o to, że opinie osób, które krytykują tylko dla samej krytyki nie są obiektywne i nie warto ich brać pod uwagę.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 53

To tak samo jak ja wiem co wy zwolennicy jedynej słusznej opcji napiszecie. Tak wiec mamy remis.

Kasandra66
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Jedynie słuszna opcja to była przez ostatnie osiem lat. Teraz nie może się pogodzić że została odsunięta od koryta.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Czyli wnioskując z twojej wypowiedzi, obecna opcja nie jest słuszna? Widzę, że pomału zaczynacie to przyznawać. To dobrze. Już niedługo wyjdzie szydło z worka ;)

Kasandra66
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 58

No tak ale pamietasz ze ta wasza niesłuszna opcja tez juz była u korytka? I co się stało? No nic, kompletnie nic. Nie nadawali sie do rządzenia tak jak i teraz sie nie nadaja. Mam nadzieję ze szybko się korytko skonczy.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 43

Mamy świetnego przedstawiciela ,który myśli i wie co mówi.Przedstawiła Polskę we właściwy sposób i powinniśmy być dumni z tego .Nie uciekła lecz stawiła czoła mimo że nie zna ich .Brawo.Jest Polką wspaniale pokazała nasz kraj.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

To żadna debata w sprawie łamania w POLSCE demokracji to sprawa polityczna . Niemieckie koncerny w przypuściły bezprecedensowy atak na Polskę . dziwie sie tylko dziennikarzom . Teraz zobaczymy kto tak naprawdę jest ZA POLSKĄ SILNĄ I NIEZALEŻNĄ . zobaczymy które to partie będą szaleć w przeciwko POLSCE widać tez potrzeba w Polsce gruntownych zmian . Kiedyś mówiło sie że za dużo polityki w gospodarce ale teraz trzeba powiedzieć za dużo gospodarki w polityce. Ludzie dla których celem życia jest kasa nie zawachają się obalenia rządu ( już raz to było - nocna zmiana ) , aby tylko nie stracić swoich przywilejów i czerpania korzyści finansowych . Jeżeli to prawda że pan Petru obstawał za obniżemiem Polsce statusu finansowego to powinnien być dosłowe "zmiazdzony w polskich mediach" i zniknąć z politycznego świata na zawsze o ile to nie można podciągnoć pod zdradę ( przynajmniej polityczną )

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

A czy my jeszcze jesteśmy suwerennym i niepodległym państwem?

Gość_ktoś.
                Zgłoś
                Odpowiedz

Jeśli to PO jest głównym sprawcą tej ,,debaty" to dla mnie to jest ZDRADA i powinni byc postawieni pod sąd.

Nie przepadam za PISem choć takich jak prof Legutko daj nam Polsko jak najwięcej

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Gościu z 11;42 dla odzyskania koryta poprzednia ekipa zrobi wszystko

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

czyli dokładnie tak jak PIS, nawet obiecał rozdawnictwo po 500zł, obniżenie wieku emerytalnego, niższą kwotę wolną od podatku, przewalutowanie frankowiczów Wszystko co tylko chcecie bylebyśmy do koryta się dorwali...

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 61

13:11 Wasza ekipa zrobi wszystko zeby jak najdłuzej byc przy korytku i nie jest wazne ze robią zle. Wazne jest ze robią i są. To ak jak w tym powiedzeniu-nie jest wazne jak mówia- wązne ze mówią. Tak na marginesie- Skoro obiecują po 500 zł na każde dziecko , to ja majac dwoje juz dorosłych, moge upominac sie o jakąs rekompensate? Ostatecznie jak moje były małe to PiS tez był u władzy i olał mnie nie obiecujac i nie wypłacając mi na te dzieci nawet złotówki. Dlaczego teraz inni maja dostawac a ja jak byłam biedna , tak jestem?

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
17 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -