Witam,
OK znalazłem info o tym motosercu. Zaczyna się to wszystko o 10 rano. O 15.00 jest parada ulicami miasta, a o 15.30 pokaz driftu. Myślę, że jak spotkamy się o 10.30 pod Tesco i wyjedziemy powiedzmy o 11.00 to będzie git. Na miejscu będziemy po 12.00 zależy od tempa. Posłuchamy trochę muzyki i pojedziemy na paradę. Tak jak pisałem wcześniej na powrocie możemy zalecieć nad zalew Rejów w Skarżysku.
Może ktoś ma inną propozycję lub sugestię to niech napisze.
Pozdrawiam serdecznie Grzesiek.
Mam nadzieję że do zobaczenia
Jutro o 8 rano spotykamy się malymi pojemnosciami w Janowie Lubelskim i lecimy zwiedzac Roztocze. Pierwszy plan był zwiazany z terenami przygranicznymi z Ukrainą ale Roztocze ciekawsze. Kto chetny niech sie zglasza podam maila
Przepraszam, nie jutro tylko w niedziele:)
Witam,
W najbliższą niedziele tj. 26.06. w miejscowości Jedlińsk za Radomiem organizowany jest charytatywny piknik motoryzacyjny. Wszystko zaczyna się o 11.00. Myślę że jak spotkamy się pod Tesco powiedzmy 10.45 i o 11.00 wystartujemy to będzie OK. W programie między innymi pokazy driftu i możliwość przejechania się na miejscu pasażera driftowozem. Możliwe że zaprezentuje się również któryś ze stunterów radomskich. Ponieważ jak wracałem z Końskich nie zajechałem nad zalew w Rejonie, możemy z Radomia ruszyć w stronę Skarżyska i odwiedzić zalew.
Może tym razem uda mi się kogoś namówić.
Pozdrawiam Grzesiek
PS. Informacje na temat tego pikniku są w necie.
Chodziło o zalew w Rejowie oczywiście. Automatyczne poprawianie tekstu............
Witam,
Ponieważ nikt nie zadeklarował się że jedzie, odwołuje wycieczkę. Jadę z całą rodziną samochodem
Ja mogę w przyszły weekend gdzieś się przejechać bo teraz mam siedzenie u tapicera:) a moto diversion 600
Cześć,
Za tydzień najprawdopodobniej pojadę na drift do Białej Podlaski. Ale za dwa tygodnie coś zorganizuje. A może na tygodniu gdzieś się przejedziemy popołudniem. Jak masz czas to daj znać. Ja pracuję do 15 to od 16 mam czas.
Witam,
Ponieważ nikt nie zadeklarował się że jedzie, odwołuje wycieczkę. Jadę z całą rodziną samochodem
W najbliższą niedzielę 10 lipca br,ktoś reflektuje na przejażdżkę nad zalew Sulejowski pobliskie niebieskie żródła w Tomaszowie Mazowieckim?Wyjazd około 8-10 a powrót późnym popołudniem?
jeśli plany niedzielne się nie zmienią ,ja się piszę na eskapadę.
Napiszcie konkretną godzinę,proponuję 9:00 Tesco parking od strony ul.Mickiewicza,postaram się być jeśli pogoda dopisze bo dziś za zimno.
Witam Wszystkich,
Ja jak pogoda dopisze zabiorę syna i też pojadę. Miałem iść do parku i słuchać młodych, zdolnych wykonawców, ale skoro ktoś chce pojechać na wycieczkę motocyklową zmieniam plany.
Za tydzień najprawdopodobniej przyjedzie do mnie kolega z Białej Podlaskiej że swoimi kolegami na motocyklach. Chcą zobaczyć Sandomierz i jakieś inne ciekawe okolice. Wycieczki będę planował na sobotę i niedzielę. Jak tylko potwierdzi mi przyjazd to napiszę o szczegółach.
Pozdrawiam Grzesiak.
Witam
Tak jak myślałem znowu nikt nie pojawił się na miejscu zbiórki. Szybka zmiana trasy i leże sobie z żoną na plaży w Chańczy. Później odwiedzimy Kurozwękj i Golejów.
Pozdrawiam Grzesiek
Jeśli nie będę miał problemu z urlopem ,będę o 6 stej pod mini.malem i lecę z Wami
Witam,
Kurde ale bym sobie z Wami pojechał, ale niestety ten weekend mam tak zajęty że nawet na moto nie wsiąde.
Życzę Wam wspaniałej wyprawy i żeby frekwencja dopisała, bo ja miałem problem z tym