Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Wycieczka

Ilość postów: 12 | Odsłon: 836 | Najnowszy post
  • Wycieczka

Witam gdzie mozna jechac w swieta aby spędzić czas na powietrzu

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Wycieczka

wyjdź z domu po prostu.... zaoszczędzisz trochę kasy a efekt ten sam

Gość_...
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Wycieczka

Wszędzie gdzie ci się tylko zamarzy. Nikt cię przecież nie zamknie na klucz w hotelowym pokoju czy w pensjonacie. Kiedy tylko zechcesz to wyjdziesz na powietrze.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Można na przykład jechać do altany leśnej za Ćmielowem, pospacerować po lesie, rozpalić ognisko, pośpiewać kolendy, wspólnie z innymi spożyć odpowiednią ilość alkoholu

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Czy każdemu święta i wolne dni kojarzą się z chlaniem bez opamiętania.Pewnie rodzina a szczególnie dzieci są wręcz zachwycone oglądając w tych rodzinnych dniach zapijaczone i czerwone mordy bełkoczące od rzeczy.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

14.29, przykro mi, że taki obraz świąt pozostał w twoich wspomnieniach :( Wyobraź sobie, że jest wiele wiele rodzin, u których owszem, jest alkohol w święta na stole, ale nikt się nie upija, aby mieć jak to nazywasz czerwone mordy, i żeby bełkotać. Wszystko jest dla mądrych ludzi, alkohol też w granicach rozsądku. Smutne, że takich ludzi nie poznałaś w swoim dzieciństwie.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Chyba kolendry

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Właśnie smutne 14:34 że piszesz o alkoholu dla mądrych ludzi i w rozsądnych ilościach,jak pełno wątków ostatnio o "darmowym chlaniu","czy chlacie w święta","tester wódek",czy piciu alko w "odowiednich" ilościach co pewnie określa pare kieliszków a nie sponiewieranie ryja.To są ci kulturalni i mądrzy ludzie których nie spotkałem.Masz rację pamiętam z dzieciństwa to kulturalne spożywanie przez mądrych sąsiadów alkoholu w rozsądnych ilościach co się kończyło w wigilię łamanie się opłatkiem z policjantami i nocowaniem ich dzieci w naszym domu.Ale oni do dziś twierdzą że oni to piją z wysoką kulturą mimo że mają dobrze ponad 60 lat i nic się nie nauczyli.Mój teść również spożywa wręcz z królewskimi manierami ,i leżąc pod stołem twierdzi ze pije z umiarem.Ciekawe czy osoby obserwujące to z boku są tego samego zdania co Ty.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

17.05, nie mierz wszystkich miarą według swoich sąsiadów. Ja mam dość liczną rodzinę, spotykamy się często, bez okazji i przy okazji np świąt, imienin, urodzin itp. Podczas takich spotkań niejednokrotnie pojawia się alkohol. I nigdy nie widziałam nikogo z mojej rodziny, aby się zataczał, usypiał przy stole, bełkotał, czy co gorsza, wszczynał jakieś awantury. Także powtarzam, alkohol ktoś kiedyś wymyślił dla ludzi, ale dla mądrych ludzi, którzy znają umiar w piciu i wiedzą jak się zachować po spożyciu, bo ja nie wierzę w żadne białe gorączki, niepoczytalność, zaniki pamięci i włączający się agresor. Ktoś, kto jest głupi na trzeźwo, po wypiciu będzie po prostu jeszcze bardziej głupi. A dla takich ludzi to kompot, a nie alkohol.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

gdzie ta altana? O ktorym miejscu piszesz?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Miejscowość Czarna Glina lub okolice o której pisze bezimienny autor -dotyczy altany w lesie,urokliwe miejsce byłem tam w okresie letnim.

Gość_Mirek W
          Zgłoś
          Odpowiedz

Mirek W A koło Nadleśnictwa niedaleko Twojego domu też jest super

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -