Czy ktoś może napisać mi propozycję ciekawej wycieczki 1 dniowej dla przedszkolaków(4-6lat)??? Bałtów,Farma Iluzji,Muzeum Bombki w Nowej Dębie,Manufaktura słodyczy w Kielcach,Muzeum zabawek i zabawkarstwa w Kielcach odpada, bo tam dzieci były.
zapraszamy na stronę www.horyzont.ostrowiec.pl w zakładce wycieczki szkolne są różne programy wycieczek , też takie które są wymienione
zapraszamy
Niestety w Pacanowie nie ma już terminów do czerwca ;-(
Biuro Podróży Delfin, ma bardzo ciekawe oferty wycieczek szkolnych, mają najniższe ceny. Moja córka już pare razy była na wycieczkach organizowanych właśnie przez to biuro i wszystko zawsze było ok.
nadleśnictwo Marcule: piękne arboretrum, i ciekawe ekspozycje jak i ciekawy filmik animowany...polecam
Ja, chyba miałbym dla Pani ciekawą propozycję. Bardzo urocze miejsce, z wieloma atrakcjami dla dzieci i niedaleko Ostrowca.
Byłem tam osobiście z moją 7-letnią córką. Nie nudziła się nawet przez chwilę.
Po szczegóły zapraszam do mojego biura przy ulicy Sienkiewicza 69a.
Można też zadzwonić. Numer telefonu znajdzie Pani na naszej stronie http://www.globtim.pl/kontakt
Gorąco zapraszam
Mój przedszkolak był na wycieczce w miejscowości Kapkazy koło Bodzentyna, jest tam gospodarstwo agroturystyczne, dzieciaki spędziły tam prawie cały dzień. Z tego co pamiętam robiły figurki gliniane, które właściciel po wypaleniu przywiózł do przedszkola, zbierały zioła, parzyły herbatkę miętową, było ognisko i posiłek.dzieci wróciły bardzo zadowolone
Magiczne Ogrody Janowiec i Rodzinny Park Rozrywki w Zatorze-Energylandia.
w Kapkazach jest super, ale też jest fajnie w Górach Świętokrzyskich, w Jodłowym Dworze jest wioska Baby Jagi a kilkadziesiąt metrów dalej (chyba miejscowość Huta Nowa)wioska średniowieczna, wszystko na świeżym powietrzu :)
Ktoś może jeszcze coś zaproponować w temacie?
energetyczne centrum nauki w Kielcach
http://ecn.kielce.pl/index.php/pl/oferta/osoby-indywidualne/
Jest bardzo bardzo atrakcyjne miejsce dla maluchów, tyle ze w sezonie wiosenno-letnim. " Magiczne ogrody" w Janowcu koło Puław,bylam z córką w tym roku.Cos wspaniałego dla dzieci,ja tez zachwycilam sie tym wszystkim.W przyszłym roku znów sie wybieramy:) Widziałam tez tam wycieczki zorganizowane,takze mysle,ze warto zadzwonic i zapytać.
Park Linowy Skarbka za Bałtowem. Super zabawa.
Zagroda u Kochana Broniszowice. Mozna zorganizować ognisko na świeżym powietrzu. Są osiołki, kozy, konie i bardzo mili właściciele.