Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Wybrańcy partii do Parlamentu z powiatu ostrowieckiego - 2015 r. - nieoficjalnie

Tylko Kryj Andrzej i Rusiecki

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 155

Odp.: Wybrańcy partii do Parlamentu z powiatu ostrowieckiego - 2015 r. - nieoficjalnie

Kobietka ma rację :))

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Wybrańcy partii do Parlamentu z powiatu ostrowieckiego - 2015 r. - nieoficjalnie

Patrioto lokalny,panom Kryjowi,Szostakowi i Sułkowi koryto stoi przy nich,a oni ciągle się pchają.Niektórzy z nich stare komuchy,jak wam panowie nie wstyd.I jeszcze ten bezczelny uśmiech na zdjęciach i podpis:Z ludżmi i dla ludzi.Tylko człowiek wyjątkowo naiwny i nieoświecony w to uwierzy.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Z tych opinii na Forum na dziś wyłania się w/g mnie pewien obraz głosów oddanych w Ostrowcu.

Najwięcej głosów zbiorą do Izby Sejmowej - Pan Kryj

a do Izby Senatu - Pan Bąk.

Gość_gość_X
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 160

Odp.: Wybrańcy partii do Parlamentu z powiatu ostrowieckiego - 2015 r. - nieoficjalnie

gość 23:58 Ja wierze im nie w to co ty wypisujesz. Propaganda i straszenie społeczeństwa to już było wymyśl coś innego. Mój głos nie będzie zmarnowany. Powodzenia panowie Kryj i Rusiecki.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 163

Lepiej głosować na urok osobisty niż na puste słowa bez pokrycia, na które ludzie dają się nabierać w każdych wyborach gościu z 21.08.2015 09:29. Tu przynajmniej będzie na kogo popatrzeć (to tak żartem).

W przypadku Arka Bąka można głosować i na jedno i na drugie.

Jest jeszcze trzecia zaleta, na ile go znam - On będzie chciał te obietnice zrealizować.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Już pisałem kilkanaście dni temu w innym wątku o tym, że ludzie w wieku emerytalnym nie powinni kandydować do dużej polityki.

Mowa była wtedy o kandydatce PSL-u Pani Marii Adamczyk.

Mam satysfakcję, że również bardzo ceniony polityk lewicy, jakim jest Włodzimierz Cimoszewicz ma takie samo zdanie i w wieku 65 lat ogłasza rozstanie z polityką. W mojej ocenie jest to człowiek honorowy, mający kręgosłup ideowy i dystans do otaczającej go rzeczywistości.

To, co powiedział powinno być mottem dla kandydatów do wielkiej polityki i polityków w wieku emerytalnym:

cyt. Chciałbym powiedzieć rzecz niezbyt przyjemną dla moich rówieśników. 50 lat temu Bob Dylan śpiewał w piosence "Times They Are a Changin", zwracając się do senatorów i kongresmenów: "Nie stójcie na drodze, nie blokujcie dostępu do władzy. Na zewnątrz trwa bitwa. Okna i ściany waszych domów będą się trzęsły, bo czasy się zmieniają" - mówił Cimoszewicz. - Czasy się zmieniają i trzeba wyciągnąć wnioski. Ja odchodzę z polityki, by zrobić miejsce dla nowego pokolenia. Zwracam się do moich kolegów i koleżanek. Przyjmijcie ten sposób myślenia. Nie stójcie na drodze. Władzę w tym środowisku, władzę w Polsce, musi przejąć pokolenie 40-latków. Za 20 lat oni też będą musieli władzę oddać. Z tego powodu udzielam najmocniejszego poparcia Barbarze Nowackiej.

http://wyborcza.pl/1,75478,18964729,konwencja-zjednoczonej-lewicy-cimoszewicz-cytuje-dylana-nie.html?ssoSessionId=3963a5af397f21466a92d50b7f4e049f56fd3a315848e78aeacb9b8d532d2605

Gość_gość_wyborca
                Zgłoś
                Odpowiedz

Kiedyś w telewizji słyszałem taki żart, że niedługo za niektórymi posłami będzie jeździć karawan.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 166

Pan Cimoszewicz ustąpił miejsce ale dla swojego syna.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Nie masz racji. Wiele wywiadów oglądałem, gdzie Cimoszewicz ojciec krytycznie wypowiadał sie o starcie swojego syna mówiąc, że najpierw trzeba mieć jakiś własny dorobek polityczny i słusznie.

"Zmień nazwisko na Jan Nowak i kandyduj"

Zapowiadaną kandydaturę syna w TVN24 komentował sam Włodzimierz Cimoszewicz. – Mój syn nie powinien rozpoczynać działalności politycznej, a przynajmniej nie powinien kandydować do parlamentu. Bardzo bym nie chciał, żeby zaczynał karierę, wykorzystując nasze wspólne nazwisko – mówił 9 lipca w programie "Fakty po Faktach"

http://polska.newsweek.pl/tomasz-cimoszewicz-wystartuje-z-listy-platformy-obywatelskiej,artykuly,367813,1.html

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 168

Ciekawe co na to Grabowski ...?

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
28 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -