Dla Pana Kryja nie jest to pierwsza kadencja pracy w samorządzie, więc z powodzeniem może startować wyżej.
Będę oczywiście na niego głosować.
Za 3 lata jak skończy kadencję w województwie niech startuje, teraz niech się wykaże tam i ogłosi swe sukcesy
Nie wiem czy nawet na grzyby, bo po targowicy mu ciężko ... . Mam szacunek dla starszych, ale oni powinni mieć też szacunek dla ODPOWIEDZIALNOŚCI, którą niesie (powinna nieść) praca parlamentarzysty.
prawdopodobnie Ostrowiec nie będzie miał posła w przyszłej kadencji. Jeżeli już to Andrzej Kryj bo PiS bierze dużo.
Na Senatora Rusieckiego i kryja stawiam !Powodzenia
Na Senatora Rusieckiego i Kryja nie stawiam !
Głosów szkoda marnować.
Zagłosuję na Pana Kryja na pewno
A ja postawie na Rusieckiego i Kryja bo mamy juz dosc tej parti milosci i jej koalicjanta.
W dzisiejszych Faktach Ostrowieckich są zdjęcia kandydatów do parlamentu i obszerny wywiad z Panem Arkadiuszem Bąkiem.Panie Arku,bije Pan na głowę Urodą,młodością i inteligencją kontrkandydatów.Już kiedyś tu pisałam,że nam zwykłym ludziom żadna partia nie pomoże,ale tak jak faceci głosowaliby za ładną babką,tak i ja mam prawo oddać głos na b.reprezentacyjnego młodego mężczyznę.Reszta przy Panu wysiada.
wam tylko jedno w głowie?byle by przystojny był hihi
Nie, no lepiej żeby był prawy i sprawiedliwy, mściwy i knujący
widzę pana Arkadiusza i Andrzeja.
A ja zaufam tym razem partii PiS. Czas na zmiany!
Co ma uroda do kandydata na posła? To nie wybory mistera tylko do parlamentu. Na pana Arka nie zagłosuję gdyż z PSL'em mi nie po drodze.
a ja na panią doktor.
Pan Bąk cały czas jeszcze jest wiceministrem gospodarki. ilu przedsiebiorcow sciagnal do ostrowca?
nikt przez ostatnie lata nie mial wiekszych mozliwosci od niego. i co? i nic...
O przyciągnięcie przedsiębiorców powinien się starać nowy od roku gospodarz miasta Ostrowca Pan Prezydent Górczyński. W tym nie może go nikt wyręczać, to byłoby nawet nietaktowne.
Tylko panowie: Kryj ,Szostak,Sułek ,reszta odpada na czele z panem Grabowskim ,który już wszędzie próbował ,byle tylko blisko koryta.