Przecież to "towarzysz karierowicz" całe życie - ja nie zagłosuje.
No i przewodniczący Rady osiedla za pośrednictwem GO chce się wypromować na likwidacji śmietniko-szaletu! he he
I wybory niedługo, na kogo głosujecie.
myslałem ze PIS to prawicowa partia a nie przyczułek dla czerwonych
Jeszcze nie poprosili o poparcie i nic nie obiecali a Wy już wybieracie i klaszczecie?
A gdzie podstarzały playboy Eligiusz,, nic nie mogę"
Wielki pseudo szef struktur PO w Ostrowcu Św.
Boi się poprzedniego wyniku do Sejmiku, bardziej nie da się ośmieszyć więc naprzód panie ,,psewdniczący" błąd zrobiony specjalnie.
Jaki przewodniczący taka pisownia !!!!!!
Dlaczego playboy? Wporzo gosc
Kazdy moze postarac sie startowac w wyborach.ci ludzie chca cos dobrego zrobic.trzeba w to wierzyc
Niestety,już nawet wiara nam nie pomaga.
No istotnie,Pan Arkadiusz Bąk jest b.przystojnym mężczyzną.Mnie Pan nie musi prosić o poparcie,ani nic obiecywać,ponieważ poltycy obiecują tylko przed wyborami,a niedokształcony elektorat im wierzy.Ale podpisuję się pod słowami kobietki i teżkobietki.Powiększę grono Pana pięknego elektoratu.Chorobcia,a mówi się,że uroda to nie wszystko.A jednak.........................
i dlatego że Bąk jest przystojny to panie będą na niego głosować ?Jestem w szoku!
Poproszę o linki do programów poszczególnych kandydatów.
A co o panu Adamskim powiecie?
Jesteś (admin mi wyłączy) gościu 09:29. Jest przede wszystkim mądry i jak na złość ... jeszcze dodatkowo przystojny. Czyżby jesień miała zakłócić mir domowy ? Tego sam kandydat na pewno by nie chciał.
a co takiego uczynił dla Ostrowca poza swoimi mądrościami? a czy on jest mieszkańcem Ostrowca???
Już Pan Jarubas pokazał na co go stać w wyborach Prezydenckich. Było do przewidzenia że skończy się klapą.Kolejny się szykuje? Powodzenia życzę szczerze.
Nie mamy w Ostrowcu,młodych mądrych ludzi,tylko te same twarze pchają się do stołków,mnie nie interesuje kim są tylko co zrobili do tej pory dla Naszego Miasta.Nie obchodzą mnie też ich wizje.
A co inni uczynili dla Ostrowca?Część kobiet w tym mieście daje Panu Arkowi szanse na zaistnienie na polskiej scenie politycznej.Jest Pan młody,wykształcony,konkretny,postępowy,a że b.przystojny to przecież nie Pana wina.Głosuję na Pana.Wszystkiego najlepszego dla Pana.