Popieram 22.42.postawmy na ludzi młodych,wykształconych nie na te same osoby,które według mnie dawno się wypaliły i nie zrobią nic żeby nam się żyło lepiej,zresztą polityk żeby osiągnąć swój cel obieca wam wszystko,a wśród kandydatów te same twarze.Zapytam;Czy podczas sprawowania przez nich różnych funkcji czy to prezydenta,starosty,radnego,posła itd.Nasze Miasto rozkwitło?
Pan Starosta (podobno) jeszcze nie wiadomo czy wystartuje.
W mojej ocenie lepiej byłoby, aby dokończył to, do czego zobowiązał się przyjmując odpowiedzialną funkcję Starosty Powiatowego. W przeciwnym razie może to być odebrane w społeczeństwie jako kolejny skok na stołek - wyżej.
Jako Pana sympatyk, trzeźwo oceniający zasady jakie rządzą ogólnie polityką zagłosuję na Pana, ale za 4 lata.
Napewno lepszym kandydatem od Dudy jest Pan Dariusz Kaszuba on ma duze zaslugi w samorzondzie i dzieci go lubiom.
No i jeszcze pan Dariusz Kaszuba języki umie, to naprawde lepszy kandydat na posla niż ten Duda.
a jak im rośnie na kontach, sprawdź oświadczenia majątkowe, zobaczysz o co idzie walka. Obiecają Ci wszystko by dostać głos, potem czekaj kolejne 4 lata do następnych wyborów?
gość 22:42 chyba pomyliłeś osobę Pan Andrzej Kryj jest członkiem PiS i jeśli będzie kandydował do wyborów parlamentarnych to tylko z tej partii. Nie wprowadzaj w błąd internautów bo sam nie wiesz nic o tym szacownym człowieku.
A co sadzicie o tej kandydatce z Banku Żywności karmiącej biednych .... ?
08:05 jeśli tacy ludzie jak ta pani mają nas reprezentować w parlamencie, to znaczy, że świat już sięgnie niedługo dna. Po wydarzeniach opisanych z udziałem tej pani w roli głównej, która bez żadnego skrępowania "pnie" się do wyższej władzy w Polsce, to nie wróżę nic dobrego Polsce. Skandal! że ta osoba z niemałą emeryturą, dodatkową pensją w Banku Żywności jeszcze chce" dorobić" w parlamencie, bo uważa, że ma mało, a młodzi ludzie nie mają nawet jednego źródła utrzymania. Skandal i wstyd pani Adamczyk, wstyd !
Ale partia te panią wytypowała ..... mimo wszystko !
Partia pania Adamczyk wytypowala bo ich pani Ad.zywila jeszcze sie afera nie skonczyla a tu juz awans ludzie ta partia chyba taka sama jak ta pani Adamczyk do psychiatry to towarzystwo AMEN
Pani Adamczyk to tak samo ja pan Celebanski pewnie dobra szkole przekazal pan Pacellt jak to sie robi nic nie robic a zaslynac a kasa sama przyidzje nastepny olijarcha ostrowiecki
Czy to wszystko z życia Pana A. Kryja?!!!!
Pan Andrzej Kryj to "stary" pływak - od dziecka - do władzy!
Gościu z 19:58 korytko smakuje każdemu, tylko nie każdy może się do niego dostać.
Albo nie każdy chce poświęcić szlachetność charakteru dla tego koryta.
Moim zdaniem wśród polityków występuje tzw. pazerność na władzę,ponieważ iż nic nie zrobili pchają się dalej,nikt inny tylko ja,przypominam nie ma ludzi nie zastąpionych.