Podano nieoficjalną listę kandydatów do Parlamentu z powiatu ostrowieckiego.
Link w następnym poście.
Mam propozycję, aby kandydaci organizowali spotkania na żywo z wyborcami np. wszyscy z jednej partii politycznej razem, tak aby społeczeństwo mogło poznać ich poglądy na kwestie przede wszystkim gospodarcze, społeczne czy też dotyczące polityki zagranicznej państwa.
Społeczeństwo płaci niebagatelne kwoty na ich utrzymanie. Dobrze byłoby, aby nie wyrzucać tak dużych pieniędzy tylko za przyciskania guzików do głosowania.
Niektórzy mówiąc kolokwialnie są z kosmosu.
Oczywiście są też osoby świetnie przygotowane do takiej roli, ale jest ich bardzo mało.
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150813/WYBORYPARLAMENTARNE01/150819512
Ciekawe, co do powiedzenia w temacie, jako przyszła reprezentantka narodu ma Pani, nie pamiętam nazwiska, ale pamiętam kolczyki, takie kuleczki ... .))
Same Dudy. Kiedyś była taka zabawa pomidor - idealnie można zamienić na Duda. Która godzina? Duda. Gdzie mieszkasz? Duda. Jak się nazywasz? Duda.
Przychylam się do opinii gościa z 11:06. - to godny i uczciwy człowiek.
Ma Pan głos mój i mojej rodziny. Powodzenia!
Obawiam się że kukułki w lesie przestaną kukać i zaczną inne dźwięki wydawać
Patrzę na zdjęcie Pana Kryja i przypomina mi się bardzo mądre porzekadło, że na wygląd trzeba sobie zasłużyć.
Z pewnością zagłosuję na Pana.
Z wszystkich kandydatów to dla mnie najlepszym wyborem będzie Pan Arkadiusz Bąk, bo nie interesują mnie jakieś zaszłościowe powiązania, układy, koleżeństwo, przejścia ze stanowiska na stanowisko dzięki znajomościom lub ludzie, którzy do tej pory niczym się nie wykazali. A poza tym powinniśmy stawiać na młodych, ambitnych, tak jak w każdej jednej dziedzinie gospodarki, a nie na emerytów, którzy chcą dorobić do niekiedy wysokiej emerytury.
Wytypiwano tych.kt.uzyslali najwiecej glosow w wub.samorzadowuch.tylko wiele z tych kandydatur to po prostu obciach.to.ze maja poparcie swiadczy o glupocie ostrowczan.teraz w radach mamy ludzi kiepskim wyksztalceniem.niekt.naduzywaja alkoholu.z tego slynserce boli na to wszystko
Zazdrościmy chyba?????niestety nie każdy może być na tej liście,tym bardziej analfabeci,którzy nie potrafią pisać ,a podobno mają wykształcenie,które nie idzie w parze z kulturą.
Widzę tu dwie osoby z charakterem i charyzmą, choć jedna mocno kontrowersyjna.
Ja też zagłosuje na Pana Kryja !
Panie Borze widzisz i nie grzmisz. Co dalej czeka to miasto i powiat? Ciekawe jaki jest teraz stan długu powiatu? Czy zwiększył się czy zmniejszył? Jaki jest stan długu szpitala? I co będzie z żoną starosty jak ten odejdzie? Gdzie znajdzie posadkę? Ciekawe co zrobił senator w sprawie żony starosty? I co oni wszyscy dobrego zrobili dla miasta? Czym mogą się pochwalić?
Z taka hipoteka do Sejmu!!!!!
Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym w Ostrowcu Świętokrzyskim zawiadamia na podstawie art. 953 kpc w związku z art. 955 kpc, że w dniu 02 września 2015 r. o godzinie 14.00 sala nr 10 w budynku Sądu Rejonowego w Ostrowcu Świętokrzyskim odbędzie się: I-a licytacja nieruchomości położonej w Szewnej, gm. Bodzechów stanowiącej własność dłużnika: Szostak Jan s. Antoniego i Heleny, ul. Górna 6/3 , 30-094 Kraków
OSTRZEŻENIE O PROWADZONYM POSTĘPOWANIU EGZEKUCYJNYM W SPRAWIE KM 399/11 Z WNIOSKU WIERZYCIELA MARZENY xxxxxxxxx PRZECIWKO DŁUŻNIKOWI - JANOWI SZOSTAK NA PODSTAWIE TYTUŁU WYKONAWCZEGO SĄDU REJONOWEGO W OSTROWCU ŚW. Z DNIA 26.07.2011R W SPRAWIE I NC 768/11
Lp. 1. DO EGZEKUCJI Z NIERUCHOMOŚCI W SPRAWIE KM 875/12 PRZYŁĄCZYŁ SIĘ WIERZYCIEL - IDEA BANK SPÓŁKA AKCYJNA Z SIEDZIBĄ W WARSZAWIE DEPARTAMENT WINDYKACJI - NA PODSTAWIE BANKOWEGO TYTUŁU EGZEKUCYJNEGO Z DNIA 27.07.2010R NR 93/G/DWI/2012
Lp. 2. DO EGZEKUCJI Z NIERUCHOMOŚCI W SPRAWIE KM 517/13 PRZYŁĄCZYŁ SIĘ WIERZYCIEL - IDEA BANK S.A. Z SIEDZIBĄ W WARSZAWIE - NA PODSTAWIE TYTUŁU WYKONAWCZEGO BANKOWEGO TYTUŁU EGZEKUCYJNEGO Z DNIA 27.07.2012R NR 93/G/DWI/2012
Lp. 3. DO EGZEKUCJI Z NIERUCHOMOŚCI W SPRAWIE KM 463/13 PRZYŁĄCZYŁ SIĘ WIERZYCIEL - SYNDYK MASY UPADŁOŚCI IMPEXZŁOM SP. J. J.GUL & U.A.STANKIEWICZ ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ W UPADŁOŚCI LIKWIDACYJNEJ Z SIEDZIBĄ W OSTROWCU ŚWIĘTOKRZYSKIM - NA PODSTAWIE TYTUŁU WYKONAWCZEGO SĄDU OKRĘGOWEGO W KIELCACH I WYDZIAŁ CYWILNY Z DNIA 05.06.2012R SYGN.AKT I NC 32/12
Lp. 4. DO EGZEKUCJI Z NIERUCHOMOŚCI W SPRAWIE KM 516/11 PRZYŁĄCZYŁ SIĘ WIERZYCIEL - TERESA xxxxxxxxx- NA PODSTAWIE TYTUŁU WYKONAWCZEGO SĄDU OKRĘGOWEGO W KIELCACH Z DNIA 12.08.2011R SYGN.AKT I NC 112/11
L p. 5. DO EGZEKUCJI Z NIERUCHOMOŚCI W SPRAWIE KM 1/14 PRZYŁĄCZYŁ SIĘ WIERZYCIEL - SKARB PAŃSTWA - SĄD OKRĘGOWY W KIELCACH - NA PODSTAWIE TYTUŁU WYKONAWCZEGO SĄDU OKRĘGOWEGO W KIELCACH I WYDZIAŁ CYWILNY Z DNIA 05.06.2012R SYGN.AKT I NC 32
Gdzieś trzeba "odbić się od dna"
do 18:03 odwoływałem Szostaka ale to co piszesz aby go zdyskredytować to uważa, że można cię określić bratem Seta
Niestety niczym!
Ja nie glosuje na PO i świrowanie ze sie teraz nagle jest niezrzeszonym nic nie dam.