każdy ma prawo do własnego wyboru i wybierze tak jak sam zdecyduje -ale na litośc nie trzymajcie sie tak kurczowo obiecanek partyjnych ,dla własnego zdrowia nie wybierajcie tylko przez pryzmat "kiełbasy wyborczej "a całokształtu danych partii i nie słuchajcie mediów tylko własnego rozsadku -co dana partia zrobiła jak była u władzy (bo praktycznie kazda była,pomimo zmiany nazwy )Co dany polityk zrobił będąc w sejmie ,albo co może zrobic jesli dopiero startuje ,jakie miał wystąpienia i ile ,jak głosował nad ustawami ,jakie propozycje ustaw popierał ,jak reprezentował kraj na arenie międzynarodowej i jak sam siebie reprezentował itd
Dokładnie, będę głosował przeciw PO-PSL. Zagłosuję na tych, którzy najbardziej będą zagrażać obecnej władzy. Póki co wygląda na to że będzie to PIS.
Trudno wyczuć. Okaże się po wyborach.
ja głosuję na Kongres Nowej Prawicy, może i nie wygrają ale wystarczy dwóch czy trzech żeby wyszły na świat smrody obecnej i poprzedniej kliki. A PiS był w koalicji z TOS, także to jest ciąg wydarzeń. Przypomnijcie sobie wariacje Pana Pawła W. po wyborze na V-ce Prezydenta oraz załatwianie stołków np. Piotra M. Pomyślcie zanim skreślicie kogoś. Dla Pis-Po-Tos-Sld, bardzo wygodne jest myślenie że KNP nie ma szans.
W życiu nie zagłosuję na KNP.
Na każdego zagłosuję byle nie na obecną klikę ostrowiecką.
zagłosuję TYLKO za PIS-em ! za zwykłą ludzką uczciwość ! za brak arogancji ! za troskę o zwykłego mieszkańca !
rozumiem ,że wg ciebie PIs=uczciwośc ....bez komentarza
a znasz jakąś nieuczciwość pis-owską ? daj przykład
jesli nie zauważasz wad tej partii,o której w tym wątku juz nieraz pisano to co ci bede pisac ......sam się przekonasz ,jaką partia jest pis jesli wygra i zacznie rzadzic bo my to juz w POlsce przerabialiśmy a farbowany lis tylko raz do kurnika wejdzie
Nie chodzi żeby była bez wad bo takiej się nie znajdzie. Ważne jest to, aby było ich jak najmniej. PIS w tej chwili odpowiada mi najlepiej ze wszystkich partii, które są do wyboru więc nie ma nawet o czym dyskutować. Nikt nie zmusi mnie do zmiany zdania, będę na nich głosował. Jeśli zaś chodzi o nasze lokalne wybory bo to o nich jest wątek to zobaczę, kto będzie startował i sprawdzę dokładnie tych ludzi zanim oddam głos na kogokolwiek. Mam dosyć kombinatorów i karierowiczów.
Wielkie mi halo,jakiś tam spot reklamowy ale opluwać,opluwać(czyt.straszyć,straszyć)ten numer jak 2007 już wam nie przejdzie.
a znasz jakąś uczciwość pis-owską ? daj przykład
tak, uczciwość w codziennym życiu
a znasz jakąś uczciwość pis-owską ? daj przykład, choćby jeden
skok, telegraf, złota, fundacja prasowa solidarność itd
A poseł Lipiec to z jakiej partii był? Ile prawomocnych skazujących wyroków ma prezes? A gdzie te obiecane 3 000 000 mieszkań? A kto doprowadził do zapaści TRANSPLANTOLOGIĘ? Nasz radny sprawdził wszystkie skarpy w mieście? W jakiej firmie w RN zasiada radny?