Teraz beda rzadzic bez koalicji. Juz trzesiesz portkami pismen? To dopiero poczatek. Pis wezmie wszystko dzieki nieudacznikowi Donaldowi..
Jak sobie mondre spoleczenstwo wybierze tych szpecjalistuf to co najwyzej dostarczy doskonalych tematow do rozrywki, wiec mnie mam zadnych powodow do trzesienia portkami. Mnie to nie ruszy, wy dostaniecie po siedzeniu budzac sie z raczka w nocnoiczku zamiast w raju. Zamiast chodnikow beda pomniki. Gratulacje
Byli w koalicji rzadzacej w poprzedniej kadencji i nic nie zdzialali, wiec ani nic nie przejma ani nic nie zrobia. Choc teraz udaja niewiniatka
Konkrety pani pseudo dziennikarko
tym razem wybiorę Pis
Obojętne kto tylko nie te same znane i zasłużone nazwiska.
Słusznie. Każdy inny byle nie ci sami.
,,Zasłużone nazwiska,, ciekawe w jakiej dziedzinie? Zagłosuje na PiS,mam już dość jedynie słusznej ideologi,niespełnionych obietnic,kolesiostwa i afer zamiatanych pod dywan.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/wprost-ministerstwo-srodowiska-oddalo-zloze-miedzi-warte-miliard-dolarow/s7s64
Tez zaglosuje na PIS we wszystkich najlizszych wyborach.
Zaglosuje na partie ktora pogoni okupanta watykanskiego !
Tyljo wtedy mozemy liczyc na poprawe sytuacji w naszym biednym kraju !
Zagłosuje na tą partie która pogoni chłopków z PSL-tata ma morgi a rodzina w urzędzie i rżnie się panstwo inteligentów.
W mieście rządzi TOS,PO,SLD i to oni odpowiadają za zły stan miasta .Święta racja pismenie te roboty są zaniedbane.
KNP Janusza Korwina Mikke - jedyna rozsądna idea.
Właśnie obecny zarząd miasta pokazuje jak dba o podatników, o Ostrowiaków m.in. mianując " panią prezes OTBS
Drodzy mieszkańcy po wygranych wyborach wszystko WAM PISda.