Gościu 20/51 - Masz racje ale nie napisałeś wszystkich wpadek, chyba brakło by ci czasu i miejsca. Pozdrawiam.
Właśnie, że to Pis wygra a ja pójdę na wybory żeby na nich zagłosować.
Mam nadzieję że Kongres Nowej Prawicy wypadnie bardzo dobrze, ponieważ czas na poważne zmiany, łącznie z rozbrojeniem kliki PO-PIS-TOS-SLD i przeszkodzić TR.
czy wy naprawde z tym kongresem? Naprawde wierzycie że ugracie choćby 3%? Co wybory to samo a później wychodzi jak zwykle
18:32 Na wybory chodzi ten sam elektorat co za prlu.
przez takich jak ty którzy wolą zarabiać 1200 zł niż postawić na siebie i na wolność, w tym roku wejdziemy na 100% do powiatu i gmin a w przyszłym do sejmu i skonczy się epoka starych komuchów i aparatczyków. A jak chcesz coś zmienić nie słuchaj czerwonej hołoty a głosuj na KNP. Dobrze że młodzi mają zdrową głowę.
a co to jest KNP ?
KNP to Kongres Nowej Prawicy Janusza Korwina-Mikke
Korwin dobrze mówi! Szczególnie ostatnia wypowiedz do Kaczyńskiego jest niezła. Na YT można obejrzeć.
Wszyscy dobrze mówią przed wyborami, ale tylko silna opozycja może coś zmienić w tym grajdole.
czy kobieta może wygrać wybory prezydenckie w Ostrowcu ?
czy w knp udielają porad prawnych,kto i jakich dniach?
Kogo niby sa w stanie w Ostrowcu wystawic aby te 3% uzbieral, przeciez nie Korwina
Wygra PIS.Ja napewno na nich zagłosuję.Mają mocnego kandydata na prezydenta i poparcie ludzi.
Tylko pis jest w stanie rozwalić ten ostrowiecki układ.
Ja głosował będę na SLD, na tych kandydatów którzy nie wstydzą się że popierają lewicę i nie kryją się pod różnego rodzaju innymi komitetami. PIS to abstrakcja z nierealnym programem.