Niech wygra PIS. Myślmy na poziomie regionalnym tylko PIS jest w stanie wymienić naczelnków, sekretarzy i skarbników w o0strowieckich urzędach!
teraz się to moze nie powtórzyć. Masz 100% pewności, że tak będzie???
popieram
My chcemy zmienić samorząd w Ostrowcu, w powiecie, a nie gdzieś w Warszawie. Wiadomo, kto to może zrobić tu i teraz
Tylko kto im da w Wa-wie pieniądze dla miasta z pieniędzy rządowych i unijnych?
Też tak myślę gościu 10:22 dlatego będę na nich głosował.
Przedstawiajcie własne kandydatury. Ludzi mądrych ,uczciwych ,znających się na gospodarce trochę na polityce,społeczników nie uwikłanych w dziwne biznesy,biznesmenów z ludzką twarzą. Gdybaniem i obrabianiem tyłków obecnej władzy nie wskóracie nic. Trzeba pokazać społeczeństwu Ostrowca że jest jakaś alternatywa w ludzkim kapitale.
Leszek Sułek!!!!!
już wiem, że będę startował w wyborach jednomandatowych do miasta ze swojego komitetu. Więcej pozniej.
Zagłosuję na Dudę z Pisu aby jeszcze jeden stołek mu dać biedakowi bo parę złotych mu się przyda za pieniactwo w mieście.
No i niech ma jeszcze jeden stołek. Im więcej klasy średniej, tym kraj bogatszy, a nie tylko oligarchowie elegancko uwłaszczeniu za symboliczną złotówkę na państwowym (czyli naszym wspólnym) majątku i biedota.
Jeśli mają znowu kraść to przynajmniej inni. Taka moja filozofia.
A ja zagłosuję na pana Jarosława Górczyńskiego jeśli będzie startował. Pod warunkiem że założy własny komitet wyborczy i nie będzie startował z układów ostrowiecki ostrowieckich.
Głosujcie na PiS to taka PO w wersji hardcore, czyli ściema dla ciemnego luda. Poczytajcie program - tak jak PO wspiera banksterów a nie Polaków - żenada!!! Jesteście żałośni licząc na zmiany !!!!
Ja będę właśnie na PIS głosował.
A ja na PŁeSEL - inteligentni ino tak jakoś godo im się.
Załatwili 67 lat pracy, podnoszo podatki, maja posła z ostrowca
PiS zdecydowanie ,koalicja rządząca pokazała co potrafi, ludzie mają dość obłudnych obiecanek cacanek.