Mam nadzieję że Kongres Nowej Prawicy wypadnie bardzo dobrze, ponieważ czas na poważne zmiany, łącznie z rozbrojeniem kliki PO-PIS-TOS-SLD i przeszkodzić TR.
Jak narazie to za PiS demokracja poszła do przodu, natomiast wytrwale niszczy ją PO
Ludzie to żyją w jakiejś innej rzeczywistości. A jaka masz tu człowieku demokrację? Demokracja w Polsce oznacza rządy meneli, żulerstwa, biedoty, nieudaczników, leni, próżniaków, pobieraczy zasiłów i innej maści nierrobów-cwaniaków, bo tych jest zawsze więcej.
Popieram, oczywiście zagłosuję na PIS.
Do Bogusa z 19.59: Jaką demokrację mają zniszczyć? Demokracja oznacza rządy większości, w naszych realiach znaczy rządy mniejszości. Więc taka demokracja niech zostanie zniszczona.
Większość wypowiadających się w temacie nawet nie wie o jakie wybory chodzi i tym samym wypisuje jakieś dziwności, nie mające nic wspólnego z miatem i powiatem
Gościu 20/51 - Masz racje ale nie napisałeś wszystkich wpadek, chyba brakło by ci czasu i miejsca. Pozdrawiam.
Właśnie, że to Pis wygra a ja pójdę na wybory żeby na nich zagłosować.
Tylko pis jest w stanie rozwalić ten ostrowiecki układ.
a kto bedzie z pis mocnym kandydatem na prezydenta ?
Myślę, że pan Kryj.
Do 16:54 - ale prezydentem Ostrowca nigdy nie był człowiek z PISu.
Jeżeli będzie kandydował p.Kryj to zagłosuję na PIS ale to jeden warunek i myślę, że nie tylko ja. 16:39
W Ostrowcu jest już ustalone-TOS JAK ZWYKLE
A ustalone z kim ? Jeśli można zapytać ?
Tylko PiS może pogonić tych układowców z TOS,SLD i PO.Myślę że wybory prezydenckie też wygrają,chyba że wolicie Kałamagę -starego sprawd.zonego towarzysza
Ty jesteś normalnie myślący jak wszyscy WSIowcy.W niedługim czasie przyjdzie na was pora,szczekajcie kundelki.
Szybko działasz agencie WSI
Słusznie. Każdy inny byle nie ci sami.