Zgodnie z tym co twierdzi Pan Jan Grudniewski Generał oraz szef Polskich Drużyn Strzeleckich, Pan Poseł Rusiecki DONOSIŁ DO PROKURATURY NA W/W ORGANIZACJĘ, co owocowało szykanami, przeszukaniami oraz przesłuchaniami członków tej patriotycznej organizacji. Pan General twierdzi wprost że Poseł Rusiecki posłużył się kłamstwem i nie przeprosił.
Ja rezygnuję z niego, dla mnie jest nikim o ile to prawda.
Pozostaje KNP
tylko KNP, kandydat Koriwna ma szanse na wygraną.
Z nami pisowcami nikt nie wygra
no to sobie poczytajcie o tym "generale"
http://www.polskapartianarodowa.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1648&Itemid=192
a co zrobil Pacelt?
Pacelt kupil sobie nową kolarzówkę
KNP musi wygrać
https://www.youtube.com/watch?v=ukZX45T8Wkk
Fajne:) życzę powodzenia ! najprzystojniejszy kandydat i jakie ma oczy!
Dziś oglądałem spoty wyborcze oraz słuchałem ich.
Najbardziej obłudne spoty to Posłów Rusieckiego oraz Pacelta.
Rusiecki pokazuje zakorkowany Opatów, upadające sady itp. itd. chce zwalniać rolników z kredytów na rok (efekt taki będzie że za rok zapłacą straszne odsetki, albo my zapłacimy je za nich). Pacelt non stop trzyma się sportu, jakby ta dziedzina była nam niezbędna.
Jako posłowie NIE ZROBILI NIC DLA GOSPODARKI, podkreślam NIE ZROBILI NIC DLA GOSPODARKI.
Pacelt -
1. głosował za podwyższeniem wieku emerytalnego,
2. głosował za wotum zaufania dla skompromitowanego rządu,
3. głosował za rentami płaconymi przez Polaków (czyli z naszych pieniędzy) dla Żydów, którzy mieszkali w Polsce czyli około 20 milionów zł miesięcznie,
Poseł Pacelt w 2014 roku ani razu nie zabrał głosu w Sejmie, w 2013 tylko raz w sprawie stypendiów sportowych.
Poseł Rusiecki-
w 2014 roku 8 wystąpień w sejmie. tematyka:
1. Pytanie o obozy śmierci i obronę polskich interesów,
2. Rzeczy znalezione – totalna bzdura!
3. Pytanie o badanie hałasu w budowanych i istniejących wiatrakach (sugestia powołania nowych instytucji zajmujących się tym)
4. pytanie o zarekwirowane 70 paczek na Białoruś,
5. opowieść o Ponurym wygłoszony cały referat,
6. apelacja o 40 tyś zł na otworzenie biura RPO w Kielcach,
7. obrona Polski wschodniej
8. Komisja śledcza w sprawie WSI.
Są to rzeczy które nie mają wpływu na nasz byt!
Jako kolejny entuzjasta głosował za rentami dla Żydów wypłacanych z kieszeni Polaków.
Donosił na Polski Związek Strzelecki doprowadzając do ścigania patriotów przez prokuraturę oraz przeszukania przez policję. Przegrał procesy i nie przeprosił. Postać nieciekawa, typ donosiciela nie mającego nic do zaoferowania.
Jako Posłowie mogli zrobić wiele ale są zwykłymi zapchajdziurami, których potrzeba do podnoszenia ręki. Jako Senatorowie nie mają możliwości zrobienia nic a tym bardziej przez rok. Chodzi tylko o kasę po Posłance Gosiewskiej która na śmierci męża zrobiła karierę polityczną.
Zgodzę się w tym akurat względzie z gościem KNP z 00:50, że Posłanka Gosiewska po śmierci swojego męża wyszła z kuchni i na jego kulcie zbiła kapitał polityczny, nie dając nic w zamian, jak z resztą parę innych owdowiałych osób, które wcześniej nie zajmowały się polityką
Okazuje się, że polowanie na miejsce w parlamencie czy w rządzie trywialnie przypomina szukanie roboty po znajomości. Stąd mamy potem takich polityków, takie ustawy, taki poziom debaty politycznej i w reszcie taki sposób zarządzania na każdym szczeblu administracji państwowej.
Hasło mierny, bierny, ale wierny ciągle obowiązuje.
Natomiast Pacelt trzyma się sportu, bo ze sporu wyszedł i bardzo dobrze. Wiele dla tego miasta w tej dziedzinie zrobił, czy pomógł zrobić. A Tobie najwyraźniej w sporcie było pod górkę, bo gdyby było inaczej nie marginalizowałbyś tej dziedziny życia. Żeby się nie rozwodzić nad "oczywistymi oczywistościami" zacytuję stare mądre porzekadło " w zdrowym ciele zdrowy duch". Rodzice, szkoły, lekarze (wypisujący beztrosko zwolnienia z WF-u!) o tym zapominają.
Myślę, że nie masz doświadczenia w pracy parlamentarnej, dlatego ulegasz tak łatwo megalomanii w kwestiach swobód partyjnych. Jak się już tam znajdziesz to Twoja optyka się zmieni. Powodzenia.
Panie Jacku Kim Pan jest? bo ja Pana nie znam. W ostrowcu się urodziłem i nie rozpoznaje twarzy Co Pan zrobiłeś dla ostrowca ? czy mieszkańcy Pana znają?
Do gościa z 2014-08-24,11:29-Pan Jacek nie był posłem więc pytanie :co pan zrobiłeś dla Ostrowca? (swoją drogą co za styl wypowiedzi!!!!)jest bezzasadne!!
Ja kobieta nigdy nie będę głosować na Korwina żeby nawet miał dla młodych najlepszy program ale nas kobiety ma głęboko.......
Popieram Jacka KNP- wnikliwa i trafna analiza "zasług" obu posłów.
Rozumiem, że gość_Ania będzie głosować na ładne oczy... :).
Aniu z 23:42 ty myślisz tylko o jednym. Żal mi Cię