To podaj 3 powody dlaczego mamy głosować na Rusieckiego, człowieka który NIC NIE ZROBIŁ i nie zrobi. Nawet na uczczeniu Żołnierzy Wyklętych mówił o tragedii smoleńskiej i o Kaczyńskich. Trzeba być ślepym i głuchym zeby na nich głosować. A do tego nawet tu nie mieszka, ale zawsze jest na wszystkich uroczystościach. W SEJMIE GO NIE MA TAK JAK PACELTA I GÓRCZYŃSKIEGO, ale jak w/w Panowie wejdą do senatu to na ich miejsce wskoczy kolega z kolejki do Sejmu.
Tylko Wójcicki KNP, byłem na spotkaniu z facetem wie co mówi
Glosuję na KNP, tym bardziej że PiS dogadał się już 4 lata temu, czyli Kopański ws pomnika dla Żydów w Ostrowcu, za który mamy zapłacić z naszych podatków.
Ja na KNP w życiu nie zagłosuję. Wolę PIS ;)
tak mówić to on umie
Lepiej od razu na deszcz
W państwie kartelowym powinno się stronić od tak zwanej polityki. Żyjmy własnymi sprawami, ignorując ludzi, którzy obłudnie twierdzą, że reprezentują Wasze interesy.
Naród Polski przeżył 123 lata zaborów, strasznego zniewolenia i wyszedł z tego wzmocniony.
Radzę Wam zignorujcie rzeczywistość, która nas otacza, i tak naprawdę nie mamy na to wpływu. Życzę Wam wszystkim rozsądku i dbania o swoich najbliższych.
Zagłosujesz na Rusieckiego? a co ona zrobił? KNP-tylko
A co zrobił KNP ( dawniej UPR) ?
a czy KNP było w parlamencie? twój tekst jest pusty
Czy to PIS czy KNP bez roznicy, jedni i drudzy z luboscia kit wciskaja
Oj pismenku, wydaje mi się, że "miszczem" albo i "arcymiszczem"od wciskania kitu to jest twoja PO. Te wszystkie Radki itp. itd. Tylko w przypływie szczerości i myśląc, że nikt nie słyszy powiedzą prawdę o naszym państwie.
A co zrobilo to śmieszne knp?
O widzę że cały UPR pisze na tym wątku i nagania do głosowania na swojego kandydata!Pochwalicie się po wyborach swoim wynikiem ,czy jak zwykle zaszyjecie się w lisią nore?
Tyle już partii przed wyborami mówiło o zlikwidowaniu tego tworu!!!!ostatnio tusk.Zlikwidować darmozjadów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja będę głosował na partie Korwina, reszta już była i nic dobrego z tego nie wyszło. Czas najwyższy ukrócić koryto darmozjadom, po za ustawieniem swoich wnuków jak nie jeszcze dalej, to tylko niszczą Nasz kraj.
co zrobiła Nowa Prawica? a to że jako jedyna partia sprzeciwiła się żydom ostrowieckim aby nie wyciągali łap po kasę z Urzędu Miasta, mimo że Prezydent i Rada Miasta wyrazili na to zgodę, a to już bardzo dużo że ktoś się sprzeciwił obecnej klice i żydom. Dla mnie to wystarczy. Głosuję na KNP
Dla was prawicowcow i przewaznie katolikow co drugi to zyd, zaraz bedzie ze prezydent pewnie tez, antysemityzm do taki faszyzm w troche ladniejszym opakowaniu.. was trzeba zacząć z tego leczyc