A kto to jest Pacelt !!
Jeden z nielicznych z mieszkancow Ostrowca osiedla kiedyś Bronisława Spychaja dziś Skarpy który się wybił poprzez sport z nizin społecznych w Ostrowcu.
nie skarpa tylko czerwone bloki/
chybia białe/
Pacelt to bardzo inteligentny facet. za niego nikt się nie powstydzi. A KNP chce dojść do władzy, potem już będzie krakać tak jak inni, tylko jeszcze z kościołem będzie większa sztama
KNP chce do koryta, nic więcej. Korwin to majętny człowiek i gardzi wszystkimi ludźmi, którzy nie mają pieniędzy. Po prostu ich nie rozumie. Dziwię się że niektórzy dali się mu omotać i wierzą w te jego bajeczki. http://wiadomosci.wp.pl/gid,16755546,kat,7631,title,Europoslowie-ujawnili-swoje-majatki,galeria.html?ticaid=113168&_ticrsn=5
Moze jeszcze raz podniesie wiek emerytalny.
A to chyba ten co jest posłem - tylko czy z Warszawy czy z Ostrowca,bo jakoś nigdzie go nie widać,
Podbijam!!! Kto to jest ?
Pacelt przyklepał wiek emerytalny na znanych dla wszystkich poziomach, hmm bardzo inteligentny facet.... dzięki jego inteligencji nie dożyję tego wieku a marne grosze, które dostanę z łaską nie wystarczą na leki... na wyborców tego pana szkoda mi łagodnych określeń
Pacelt? bardzo inteligentny facet! jest posłem, kasę bierze i nic się nie odzywa w sejmie. Poza tym głosował za wiekiem emerytalnym i za utrzymaniem rządu kłamców i kombinatorów. Macie rację w Ostrowcu gdzie jest podobny klimat nie będziemy się wstydzić.
Poczytajcie program KNP zanim wydacie wyroki. JKM sam się dorobił i rozumie bardzo dobrze ubogich ludzi i chce aby wszyscy mieli kasę. Spróbować nic nie szkodzi.
Ja głosuję na Wójcickiego z KNP.
czy zajmuje się kandydat Prawicy pan Jacek Wójcicki.
Pan eurodeputowany JKM posiada majątek wartości 8 mln zł i chce zlikwidować nasze ubezpieczenie na starość w ZUS oraz płacę minimalną, żeby mógł zarobić na niewolniczej pracy następne 8 mln, a potem w wieku emerytalnym czerpać z zasobnego konta.
A z czego przeciętny Polak będzie czerpał ......?
To jest wizja Nowej Prawicy.
Prowadzi działalność usługi i handel
A to dobre jakie usługi
Panie Boguś a co zrobiło PO za jego rządy wszystko upada począwszy od służby zdrowia , szkolnictwo, stocznie kopalnie wszystko nic nie umieli zatrzymać wszystko sprzedają wszystko likwidują. Co takiego zrobili były obietnice nie ma nic.Tka prawda
Wyborco, gdzieś wyczytał, że Pacelt kandyduje?
wiem z biura posła, że Zbigniew Pacelt jeszcze nie podjął decyzji, zastanawia się. Ostrowiec jeszcze nie miał swojego senatora więc byłaby duża szansa 9 września.