Założycielu wątku - gościu_Wyborco ten podpis jest już od dawna zarezerwowany przeze mnie. Dobrze byłoby nie wchodzić sobie w drogę.
Zarezerwowany to będzie jak go zarejestrujesz. Teraz każdy może się tak podpisać. Ja też jestem wyborcą i zagłosuję na PIS!
Ja też zagłosuję - na PO
Ja zagłosuję na PIS.
kandydatem mógłby być jedyny w Ostrowcu kawaler Krzyża Oficerskiego Robert Minkina. Byłoby to piękne zakończenie Jego bogatej kariery politycznej.
heheheh juz dawno Robert M powinien skonczyć karierę, daj mu jeszcze ze 3 krzyże ale niech zniknie wreszcie
Tak jest, krzyż na drogę...
Cha cha cha co masz na myśli bogatej kariery politycznej ....... dla wtajemniczonych ????
tylko KNP! coś się zmieni a Pan Kowalski powinien nas poprzeć, razem mamy duże szanse, bo pisuary już się jednoczą ze zdrajcą Gowinem co zabrał głosy KNP
KNP, reszta to jest ten sam odgrzewany kotlet.
Wreszcie jakaś nowa twarz i w dodatku prawicowa. Mowa tutaj o panu Wójcickim. Zaufam mu! Reszta to banda z tego samego układu. Chcę wreszcie sam decydować o moim losie, nie potrzebuję swoich władców, którzy wiedzą lepiej czego potrzebuję.
nie wiem za co pan R. Minkina dostał Krzyż Oficerski ale widziałam go niedawno na festynie na Kolonii to wyglądał okropnie i był mocno 'zmęczony". Nie chcę takiego człowieka na kandydata na SENATORA Rzeczypospolitej. Bełkotał coś, że kupił dobre miejsce do powiatu.
a kto to jest ten pan Wójcicki?
Dobrze ze sam sobie zaufasz.
wreszcie sobie dom dokończy i ......
Na pewno nie na pisowską żenadę..
A ta Senyszyn / Jaskiernia to co za jedna /jeden? Co dobrego zrobiła/zrobił ?
będę głosował na Zbigniewa Pacelta i życzę mu wygranej.