Czy p.Rusiecki załatwił dla kogoś coś pozytywnego???
Tylko nie na Kotowskiego, już i tak pół Opatowa pracuje w O-cu.
Na każdego tylko nie na przedstawiciela partii dzięki której te niepotrzebne wybory się odbywają. Ile jeszcze razy wyborcy mają się nabierać na ich wielokrotnych kandydatów zmieniających stołki.
tylko P.Rusiecki i nikt inny
na Bank nie na PiS bo przez PiS i Panią Gosiewską te wybory z naszej kieszeni sie odbywają. A Pan Rusiecki hmm ładnie mówi ale aby coś konkretnego technicznego reprezentował to szkoda gadać. Może i ładnie czyta i mówi przez godzinę historyjkę
Dla mnie kandydat musi być merytoryczny, mieć wiedzę techniczną, gospodarczą. Wogóle PiS to partia historyków itp humanistów którzy ładnie mówią ale nic konkretnego
na Bank nie na Pacelta bo on to Warszawiak a nie nasz
Byłem na Korwinie... zaprezentował się też kandydat na Senatora i wiecie co? to co mówił ma ład i skład. Jestem byłym policjantem i zawsze byłem prawicowy, tak mi się wydawało, ale zagłosuję na Nową Prawicę. Korwin mówił bardzo merytorycznie a jego kandydat wg mnie jeszcze lepiej. Dajmy im szansę, zagłosujmy na KNP, to tylko rok, jak się nic nie odezwie to pójdzie w zapomnienie.
w kościołach leżą gazety i ulotki Rusieckiego! szok. Głosuję na KNP, religia precz ze szkół
Od kiedy KNP,religię ze szkół wyrzuca.
Popieram gościa z 2014-08-29,14:58
pacelt
Pis
Dajmy sygnał wszystkimnieudacznikom tego miasta i głosujmy na KNP będzie chociaż wesoło.
KNP tylko -faktycznie to tylko rok. Dajmy im czas zeby sie wykazac.
zobaczcie debatę i sami stwierdzicie ze oprócz KNP wszyscy mówią to samo, niczym się nie różnią
http://www.tvp.pl/kielce/publicystyka/bez-demagogii/wideo/01092014/16664205
I tak KNP wygra bo młodzi pójdą głosować
KNP mówi, że coś zmieni mając 1 głos w Senacie.
Chyba żartujecie albo liczyć nie potraficie.
Po co to bujanie?
No właśnie mówi, że nic nie zmieni bo to tylko jeden mandat.
W spotach reklamowych opowiada co to nie nazmienia zamiast powiedzieć wprost, że zmieni tylko stan własnego konta.
trzeba oglądać ze zrozumieniem, oglądaliście debatę w TVP Kielce? tylko Wójcicki był w stanie powiedzieć że Gosiewska jest nieodpowiedzialna i poszła do Europarlamentu narażając Państwo na wydatki, tylko on mówił innym językiem reszta non stop chrzaniła o Unii jak o zbawieniu. Facet jest najmłodszy a narzucił starym wygom ton rozmowy, nawet Rusieckiego wyprowadził z równowagi. Zobaczcie zanim będziecie osądzać ludzi. Wszyscy gadali że dużo zrobią przez rok jak przez 7 lat nic nie zrobili. Wójcicki powiedział wprost że przez rok zwróci ludziom uwagę na pewne rzeczy i tyle można zrobić. Jestem lekarzem i oglądałem przypadkowo, nie chodzę na wybory, ale na tego faceta zagłosuję.
http://www.tvp.pl/kielce/publicystyka/bez-demagogii/wideo/01092014/16664205
Polecam