Brawo, mam takie samo zdanie. Umie się lansować jak nikt dotąd. A ludzie to kupują.
Brawo. Dobrze, że jeszcze ludzie myślą a myślałam, że kupują ten lans.
Jest pewne,że PiS i Górczyński lub w odwrotnej kolejności.Grabowski z Dudą chcą się choroby sercowej nabawić i startują,choć Grabowskiemu nie dziwię się bo to typ człowieka co wiadro pomyj na łeb publicznie mu wyleją a ten mówi ,że to tylko mały deszczyk kapnał,stara stalinowska szkoła,pozostałe ugrupowanie mają zerowe szanse,szkoda ich pieniędzy i kasy...to ja stary cwany żyd Wam piszę.
A czy Górczyński ma już termin sprawy sądowej w której prokurator go oskarża o cuda w aferze śmieciowej?
Kukiz 15 na nich zagłosuję. Przecież od 89 roku Ci sami siedzą przy sterach i zrobili niewiele. A bzdury opowiadacie o tym Górczyńskim że coś zrobił. Co zrobił? basen z zimną wodą i Sławomira sprowadził za 50.000 zł z waszej kieszeni? Obudźcie sie ludzie.
https://www.youtube.com/watch?v=5Mg_CIIFkaQ
Jakieś pozytywne zmiany w mieście po 4 latach?
Gorczynski na razie wydaje pieniadze z kasy naszej i unijne. Browar trzeba bedzie utrzymac juz tylko z naszych podatkow. To ogromne pieniadze. Ale. co tam, dla Prezydenta wazne jest DZIS przed wyborami.
Ja głosuję na Kukiz15!!!! Miasto Arkadiusz Utnik, Sejmik - Jacek Wójcicki.
A myślisz ze nowy ci je będzie dawał.
Tego od nikogo nie oczekuje. Chce zmiany ostrowieckiej kliki, ktora zzera jak rdza to miasto. Dlatego zaglosuje na APIS.
Zobaczymy kochani co się stanie ponieważ Kukiz15 pierwszy raz bierze udział w samorządowych. Paweł Kukiz był na spotkaniu, które bardzo się spodobało.
Kandydatów też mają bardzo konkretnych - to może być czarny koń tych wyborów. Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta. Zresztą Kukiz już 2 razy ograł innych dzięki temu że jest fajnym gościem. Należy podkreślic że na listach K15 są działacze partii Wolność, która też ma poparcie, a więc nie wiadomo co się wydarzy...
Ja głosuję na Kukiz15
Masz rację, głosuj na APIS. Ha ha ha takich Pis ma wyborców analfabetów, że nawet nie wiedzą na co chcą głosować. Ludzie, ale ciemnota.